АМЕРИЧКИ АВИОНИ НАДЛЕЋУ ВЕНЕЦУЕЛУ: Рат је све реалнија опција!

AMERIČKI AVIONI NADLEĆU VENECUELU: Rat je sve realnija opcija!

27 februara 2019

Razvoj događaja dolazi nakon što je venecuelanski predsednik Nikolas Maduro tvrdio u intervjuu za Ej-Bi-Si u ponedeljak da SAD pokušavaju da „izmisle krizu“ kako bi započele rat u Južnoj Americi.U poslednjih nekoliko dana, američki izviđački avioni su povećali broj letova u međunarodnom vazdušnom prostoru kod obala Venecuele u pokušaju da dobiju poverljive informacije, rekli su neimenovani izvori odbrane u utorak za Si-En-En.

Izvori nisu detaljno opisali koji su američki špijunski avioni korišćeni za misiju, ali nezvanični izveštaji na društvenim medijima identifikovali su jedan avion kao “USAF Boing RC-135V”. Avion je navodno preleteo kod venecuelanske obale pre šest sati kako bi prikupio informacije o sistemima protivvazdušne odbrane u zemlji, uključujući sofisticiranu rusku vazdušnu odbranu S-300.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. samostalan says:

    Sta cekas izdajnice Maduro? Da te bombarduju.

  2. Zoran says:

    Ima jedna recenica iz filma "Petrijin venac": Opet ce da bidne bijenje zbog Milku. E pa opet ce da bidne bijenje zbog naftu.:)

  3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Trump će izgubiti SVAKI rat koji se vodi u njegovom mandatu, popušio je u Siriji, sad ako krenu na Venecuelu i to će. Biće najprezreniji poglavica Jueseja svih vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *