АМЕРИЧКИ ДОКУМЕНТАРАЦ ДИГАО НА НОГЕ СВЕТ – ГРУПА АМЕРИКАНАЦА ОТКРИЛА ИСТИНУ О УКРАЈИНИ: Ево ко је стрељан, ко је подмићен, ево како су грузински снајпери убијали… (ВИДЕО)

АМЕРИЧКИ ДОКУМЕНТАРАЦ ДИГАО НА НОГЕ СВЕТ – ГРУПА АМЕРИКАНАЦА ОТКРИЛА ИСТИНУ О УКРАЈИНИ: Ево ко је стрељан, ко је подмићен, ево како су грузински снајпери убијали… (ВИДЕО)

18 фебруара 2020

Амерички филм „Импичмент. Бајденов новац. Масовна убиства“ озбиљно је потресао јавност широм света. Аутор филма Мајкл Kапуто, који је раније био на функцији саветника америчког лидера Доналда Трампа, детаљно је описао шта се догађало током украјинског Мајдана 2014. године.

Kонректно, у филму се говори о томе како је смењен бивши председник Украјине Виктора Јануковича, колико је коме плаћено за издају, и кога су и како стрељали на тргу.Са једне стране, филм је окарактерисан као сензација, а са друге је показао све о чему се већ шест година сви говоре, док су на Западу тек сада покренули ту тему.

Након оваквих открића, било какви покушаји Kијева да саботира Минске споразуме без подршке Вашингтона, биће све компликованији, пише телевизија „Звезда“.

„Велико разоткривање Мајдана“, почиње статистиком о убијенима.

– Проблеми у Украјини нису почели са доласком Доналда Трампа на власт, него много година пре тога – почели су од убистава на Мајдану, где је за 20 минута убијено 100 људи – говори се у филму.

Имена „оних који су вукли конце“ током украјинске трагедије су свима добро позната Џо бајден, Викторија Нуланд, Михаил Сакашвили и Џорџ Сорош спонзор свих обојених револуција.

Све интервјуе у филму Kапуто је писао лично. Отпутовао је у Kијев како би видео место где се спроводила „демократија“. У хотелској соби, у којој је снимао радњу, налазила се једна снајперска група, која је пуцала по људима на тргу.

Наводно грузински снајперисти, које је аутор такође приказао у филму, саопштавају да су их људи Михаила Сакашвилија врбовали и довезли на Мајдан, јер су за легализовање државног преврата биле неопходне и сакралне жртве.

– Наредба је била да се пуца по ‘Беркуту’ (специјалне полицијске јединице Украјине) и људима, и да се изазове хаос. Чак је било наређено да се физички уклони Виктор Јанукович. Било нам је наређено да откријемо његове редовне маршруте по којима се креће, и да их пратимо – каже у фиму непознати „снајпериста“.Према мишљењу Kапута, државни преврат у Украјини је комерцијални пројекат, од кога су сви имали користи, укључујући и Бајдена, чији је син Хантер зарадио милионе поставши део руководства украјинске компаније „Буризма“.

Чланови управе једне од највећих светских енергетских компанија зарађују 330.000 долара годишње.

Хантер Бајден, који нема искуства у тој грани привреде, зарађивао је 600.000 долара годишње, у трајању од минимум пет година.

Kапутов филм је у САД погледало 35 милиона људи. Али, обични Украјинци не знају да сада с друге стране океана њихово револуцију достојанства називају државним превратом који је платио Вашингтон.

KOMENTARI15 коментара

 1. Косовац says:

  Ево, сада видимо како изгледа Трампов опичмент. Дакле, од раскринкавања и компромитовања Џо Бајдена, добијамо и ми доле корисне информације које објашњавају догађања у Украјини, Мајдан 1914. године. Дакле, и ти догађаји престају да бивају Теорија Завере, постају чињенице. А Украјинци никако да се дозову у памет. Уосталом, као и Срби овде.

 2. milorad2 says:

  Takav tata takav sin, cela priča i jeste u tome da su odredjene korporacije i pojedinci napravili od USA armije i vlade svoj privatni servis i taj problem je konačno sa klinton-bajden dinastijom postao akutni politčki problem ne samo za USA nego i celog sveta.Čak zadnja TRI američka predsednika su po definiciji ratnog zločina upravo ratni zločinci, klasičan primer ratnog zločina protiv čovečnosti i mira iz udžbenika i tu nema nikakve dileme. Takodje dobar deo njihovog aparata i "obaveštajne zajednice" su takodje apsolutno krivi po svim tačkama optužnice koja se stavljala na teret nacistima na usdjenju u nirbergu jer su pod vladom tih predsednika USA otvorile čak i koncentracione logore protiv političkih neistomišljenika a pogotovo je gnusno to što su u tim koncentracionm logorima pre sveg držani strani državljani pod fantomskim optužbma za terorizam.Takodje su ogovorni za organitozvanje terorističkih napada na sopstvene gradjane i sopstvenu državu i gradove, ka oi za takve napade čak i protiv svojih saveznika u inistranstvu.Znači nivo organizovanog zločina koje su tri zadnje američke administracije počinile je postao alarmantan i za samu američku državu i naciju, oni su postali pretnja nacionalnoj bezbednosti i zato je tu TRAMP.Bajden je jedan iz samog vrha te polutajne neformalne organizacije koju zovu "deep state" i sada je tačno definisana poslovna i porodična povezanost tih šarolikih korupcionaških grupa ali oni kao takva gurpacija nemaju SISTEMSKE snage da zaista izvrše prevrat u USA i preuzmu totalnu kontrolu, na svu sreću blokirni su u trenutku kada su krenuli da ostvaruju taj plan i ja mislim da likovi kao klinton familija ili buš familija uskoro mogu da se sele iz amerike ili eventualno da pokušaju otvoreni oružani državni udar, jer tajnih državnih udara više neće biti.To je sada nemoguće učiniti mada im je do sada TRI puta u zadnjih 16 god. to USPELO.Sada kada tramp bude dobio DRUGI mandat će se iskristalisati situacija i ja u opšte ne sumnjam da će on na kraju klinton vešticu strpati u zatvor kao što je i obećao.Uskoroće sve postati JAVNO i videćemo dali amerika ima snage da se izbori sa tom zaverom ili če potonuti u gradjanski haos pa možda i rat.Ovaj film je NAJAVA svega toga.

 3. M says:

  To se zna,ali sada se vidi!Sramota!Ali prvenstveno za Rusiju!Da im šačica plaćenika na njihovim granicama tako lako sruši i preuzme tako veliku i značajnu državu kao što je Ukrajina!

  • Косовац says:

   @ M, …..Није то шачица плаћеника. Сорошоиди су сила светског ранга.

  • Слободанка says:

   Твоје оптужбе су бесмислене јер Украјина је независна држава од 1991 године. Зашто 22-23 године и то након мирног раздвајања држава по теби и даље Руска Федерација сноси одговорност за догађаје у суседној држави Украјини? То јеслично као да оптужујеш Србију за садашње стање у Македонији с којом смо се ми растали мирним путем. Јанукович јесте побегао у Русију, али само зато да би спасио своју главу, а не зато што је он руски човек. Украјинци ратују између себе наводно због будућности земље, али неки од њих једноставно раде само за новац без икаквог дубљег размишљања шта то они раде.

 4. sergej says:

  Postavljam pitanje da li će iko tražiti izručenje od Amerikanaca njihove dželate i kurve rata i njihove nalogbodavce? Sme li iko takvo pitanje postaviti u UN? Prvi i drugi svecki rat je proizvod Amerike i Engleske da bi oni spasili svoje ekonomije i da se socijalizam ne prelije po njihovim teritorijama.A Hitler je njihovo čedo.

  • Pera says:

   Kako da neko trazi izrucenje od amerikanaca, kada su amerikanci, englezi i eu roblje cionisticko. Prvi put sam juce procitao da iranski general govori da treba unistiti cioniste ! Sve nato drzave uz jos gomilu drugih su cionisticke kolonije koje imaju svrhu da daju topovsko meso ! Za hitlera se zna ! Rotsilldovi su ga finansirali da dodje do vrha, kad se on okrenuo protiv njih, a ja licno mislim da je u pitanju neki tajni dogovor. Zna se da veliki broj jevreja je bio protiv vestacke drzave izrael, koga je rotsild dobio od engleza da bi uveo americko topovsko meso u rat. ,,Pravi,, jevreji su cekali mesiju da ih odvede u obecanu zemlju, a ne prebogati cionista !

   • Giga says:

    Odgledajte(ako vec niste) na you tube: "Americki sou"

   • Slobodanka says:

    Dogovor je još iz 1917, bila je to trampa Balforova dekleracija za ulazak SAD u jo[ uvek neyavr[eni prvi svetski rat na strani Velike Britanije. Tadašnji sekretar inostranih poslova britanske vlade, Džejmsa Balfor uputio je Baronu Rotšildu zvanično pismo poznato kao Balforova dekleracija. U toj dekleraciji se navodi: “Vlada njegovog Visočanstva dodeljuje Palestinu za nacinalni dom jevrejskog naroda, i učiniće najbolje što može, u nastojanju da olakša dostizanje ovog projekta.“ Velika Britanija je tada trgovala sa zemljom Palestinaca nad kojom V. Britanija i Britanci nisu bili vlasnici, jedino je V. Britanija tada vojno porayila Otomansko carstvo i vojno upravljala sa teritorijom bivše otomanske Sirije koja je obuhvatala i teritoriju budućeg Izraela. Tek posle prvog svetskog rata krajem 1919 početkom 1920 nastala je Liga Naroda (Društvo naroda), i zatim su Britanci od Lige/Društva tražili da dobiju legitimitet za svoju kontrolu nad tom teritorijom (mandat nad Palestinom) i to su dobili sticanjem mandata od Društva naroda u junu 1922. A 5 godina ranije već su poklonili deo te teritorije za novi izraelski dom. ... Pronadjite ovde na Intermagazinu tekst > ROTŠILD JAVNO PRIZNAO: „Moja porodica je stvorila Izrael!“ TAKOĐE OTKRIVA ŠTA KONTROLIŠU CIONISTI (VIDEO).

   • Slobodanka says:

    Drugi sv. rat Hitler, "a ja licno mislim da je u pitanju neki tajni dogovor." Namerno su Velike sile posle prvog sv. rata pustile Ligu naroda da bude nesposobna da bi se mogao dogoditi i taj Drugi svetski rat. Da je Hitler imao nekog uspeha u svom širenju na istok, tojest da je ishod drugog svetskog rata bio nešto drugačiji, ko zna gde bi se do kraja formirala država Izrael. Možda bi već posle drugog svetskog rata Izrael bio formiran na teritoriji današnje Ukrajine. To nije moglo biti zato što bivši Sovjetski Savez bio je pobednik u ratu te jedino im je preostala teritorija na koju su Jevreji već ranije krenuli da se iseljavaju te država Izrael proglašena je tek 14 maja 1948 godine i to tamo gde je i sada. Ali zato u ovom trećem svetskom ratu (koji je u toku ali ga još nisu proglasili) "topovsko meso" (SAD, V.B. EU, NATO uključujući i Tursku) opet je nasrnulo na Ukrajinu, kao na popravni. Pride tu je i MMF koji baš obilato zadužuje već prezaduženu Ukrajinu, što začudjuje bar ponekad. Predsednik Ukrajine Zelenski (koji je Jevrej) već je predložio zakon o prodaji ukrajinske zemlje strancima. Ukrajina je odlična rezervna teritorija, prirodno puno je bolja od pustinje Negev, od čestih suša i nestašica vode, od Mrtvog mora koje nestaje, zatim nije mala i uska kao sadašnja teritorija Izraela, itd.

   • Косовац says:

    @ Pera, …..У праву си, Американци, Енглези и ЕУ су робље ционистичко. Али ја бих тај израз „ционистичко“ што пре заменио савременим изразом „сорошоидно“. Зато што он те појаве објашњава по самом смислу, очигледно и показно. ……….Додуше, код Американаца се јавио Трамп и догађаји који кваре сорошоизам, код Енглеза се јавио Борис Џонсон који такође квари сорошоизам. То даје наду да ће се тој Сорошоидној (ционистичкој) звери стати на реп. Наравно, и мале земље као Србија на пример, треба следити тај пример, зато што су и све оне веома загушене од те сорошоидне гамади. ……….Наравно, ако се којим случајем свет заиста ослободи сорошоида, не сматрам да ће нам Американци и Енглези постати пријатељи. Али ако буду непријатељи, биће то људи непријатељи, а не рептили (гмизавци).

   • Slobodanka says:

    Zato su 1999 godine napali Srbiju kao jedinog mogućeg saveznika Rusije u Evropi i kao širu poledjinu velikog fronta), a zatim navalili su na stvaranje Novog Bliskog Istoka (napravili su 11 septembar, napali su Avganistan, invazija Iraka 2003, Sirija, Libija, planirali su i Iran, Pakistan, itd. itd.) i krenuli su sa drugom obojenom Revolucijom u Ukrajini krajem 2013 (prva je bila Narandžasta krajem 2004 i 2005). Pohlepni amerikanci i britanci sa njima odavno udruženi krupni anglocionisti osvojili bi bogata nalazišta nafte i gasa na B.I., a računali su da će Rusiju prevariti da se bavi sa poluludom sestrom Ukrajinom i zatim skroz zatvoriti Rusiju da ne izlazi ratnim brodovima iz Crnog mora na Sredozemlje. Kad to nije uspelo naknadno su 2015 pokušali da izazovu rat Rusija-Turska. Žrtvovali bi tada njihovu značajnu NATO članicu Tursku kao pilence, samo da uspore Rusiju da im Rusija ne smeta tamo na licu mesta u Siriji i iz Sirije dok oni prave Novi Bliski Istok. Da su dosad imali više uspeha Izraelci bi se najverovatnije već uveliko selili u Ukrajinu, imali bi dva doma u Palestini i u Ukrajini. Na karti te dve teritorije nisu tako daleko. Ali zasad nisu sigurni u Ukrajini jer strateški u crnomorskom regionu najvažniji je Krim koji drži Rusija, zatim u Ukrajini ne zna hoće li zavladati mir ili će buknuti gradjanski rat još većih razmera, a njen moćni sused Rusija još uvek se dobro drži.

 5. Slobodanka says:

  NATO topovskog mesa itekako ima, ali je kolos NATO mrtvog mozga. Ako se tako nastavi Rotšildi će morati da smanje plan, i sada preko Trampa ili njegovih najbližih saradnika kao nekad preko Džejmsa Belfora, Rotšildi će morati da se pogadjaju sa Rusijom što nisu planirali. Verovatno je to s druge strane jedan od razloga zašto Rusija i Sirija ne reaguju oštrije na Izraelske napade. Kako da oštrije napadnu veoma važan lični i porodični kapital i glavnog mezimca glavnog protivnika? Ako bi to uradili dogodila bi se velika eskalacija rata koja posebno ne odgovara za Siriju. Ali tu je prisutan i Iran koji ne prvi put kaže da će uništiti cioniste. Iran im na svoj način poručuje da su svakako gotovi, nema ni pogadjanja. Sad tako izgleda da glavna bitka biće u Iraku, ponovo u Iraku ali to bi moglo biti prilično nezgodno za tamo prisutno "topovsko meso".

 6. Luka says:

  Da li je tako počeo i rat u Sarajevu ? Sve sa " Majdanom " veoma , veoma liči na svima poznate medijske snimke oko hotela "Hayatt" devedesetih u Sarajevu . Možda jednom saznamo da li ovakva reazmišljanja imaju ikakvog osnova.

 7. Luka says:

  Izvinite reč je o hotelu "Holiday in " a ne hotelu "Hayatt" . Naravno u Sarajevu- početkom rata .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u