АМЕРИЧKИ ДОЛАР ОДЛАЗИ У ИСТОРИЈУ?! Путин има нову ОФАНЗИВУ – Мења финансијски систем у међународној заједници!

АМЕРИЧKИ ДОЛАР ОДЛАЗИ У ИСТОРИЈУ?! Путин има нову ОФАНЗИВУ – Мења финансијски систем у међународној заједници!

21 јула 2019

Русија позива међународну заједницу да крене ка независности од финансијског система које контролишу САД и америчког долара као кључне валуте, изјавио је данас заменик министар иностраних послова Русије Сергеј Рјабков.

– Морамо се заштитити од политичких злоупотреба учињених уз помоћ америчког долара и америчког банкарског система – рекао је Рјабков у Kаракасу, на међународној конференцији за подршку међународном праву, преноси ТА С.Руски високи дипломата навео је ситуацију у Венецуели као пример „непристојне злоупотребе имовине која се држи у западним банкама“.

Ово је само један од примера шире политике намерног подстицања кризе да би дошло до промене владе, да се легитимно изабрани политичар замени америчким марионетама, рекао је он.

Према Рјабкову, нису тачне тврдње Сједињених Држава и њихових савезника да настоје да створе светски поредак заснован на правилима.

– Ми мислимо да то није светски поредак заснован на правилима, већ наметнут и подметнут светски поредак – навео је он.

Рјабков је у посети Kаракасу од 20. до 22. јула, где учествује на министарском састанку Покрета несврстаних.

KOMENTARI6 коментара

 1. Milan says:

  Nesvrstane zemlje da bi zaštitile svoj novac u stranim bankama i u medjunarodnim tokovima moraće napustiti dolar i ovakav monetarni sistem. U protivnom biće lako opljačkane. To nije sve! One lako mogu da postanu vojni plen SAD i NATO-a te moraće da zaštite i svoju teritoriju, a da bi to postigle kupovaće ruske PVO sisteme i ostalo rusko naoružanje. To će Rusiji direktno pogodovati u ekonomskom smislu. Ispada da primer našeg stradanja i još ovaj neprimeren dugogodišnji zahtev za odricanjem od dela teritorije države, zatim stradanje Libije, Sirije, Iraka, Venecuele i ostalih zemalja nateraće ceo svet da napravi velike izmene. Veoma smo korisni i kao stradalnici, a da toga nismo dovoljno svesni.

 2. Milan says:

  Nesvrstane zemlje da bi zaštitile svoj novac u stranim bankama i u medjunarodnim tokovima moraće napustiti dolar i ovakav monetarni sistem. U protivnom biće lako opljačkane. To nije sve! One lako mogu da postanu vojni plen SAD i NATO-a te moraće da zaštite i svoju teritoriju, a da bi to postigle kupovaće ruske PVO sisteme i ostalo rusko naoružanje. To će Rusiji direktno pogodovati u ekonomskom smislu. Ispada da primer našeg stradanja i još ovaj neprimeren dugogodišnji zahtev za odricanjem od dela teritorije države, zatim stradanje Libije, Sirije, Iraka, Venecuele i ostalih zemalja nateraće ceo svet da napravi velike izmene. Veoma smo korisni i kao stradalnici, a da toga nismo dovoljno svesni. Ironija.

 3. теоретичар says:

  Персида, то ће упалити оног момента када ви и ја схватимо да је дошло време и продамо наше доларе за рубљу. (Имам редовно око сто долара, сто евра и сто динара залиха. Бар до десетог у месецу а после десетог признајем све валуте света.)

 4. Miroslav says:

  Јел то прави Путин или је као Тито неки од двојника.

 5. Teutonac says:

  Zapad je oduvek bio dosledan u nastojanju da svet uredi prema pravu- pravu j a č e g a! Zato je krvlju ispisana p r a v a istorija ove civilizacije. Zvaničnom istorijom su uklonili najveću fleku krvi koju su ostavili iza sebe ovim "pravom".Pa opet je ostalo mnogo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u