АМЕРИЧКИ ЕКСПЕРТИ АНАЛИЗИРАЛИ ПУТИНОВУ ШИФРОВАНУ ПОРУКУ: Ево чиме им је Путин утерао страх у кости! (ВИДЕО)

AMERIČKI EKSPERTI ANALIZIRALI PUTINOVU ŠIFROVANU PORUKU: Evo čime im je Putin uterao strah u kosti! (VIDEO)

6 januara 2016

RUSSIA-PUTIN-RELIGIONEksperti su analizirali govor tela i reči bivšeg KGB oficira, i veruju da je iza poruka ruskom narodu, Putinov pravi cilj bio da pošalje prikrivenu pretnju Zapadu.

Prema nekim zapadnim analitičarima, novogodišnja poruka ruskog predsednika Vladimira Putina sadrži šifrovano upozorenje njegovim namerama u 2016!

Eksperti su analizirali govor tela i reči bivšeg KGB oficira, i veruju da je iza poruka ruskom narodu, Putinov pravi cilj bio da pošalje prikrivenu pretnju Zapadu.

Jedan izvor Pentagona, govoreći pod uslovom da ostane anoniman je dao sledeću ocenu:

“Ako pažljivo pogledate način kako Putin stoji, primetićete da ne stoji sasvim pravo prema kameri, već se njegovo levo rame često nalazi samo malo iza desnog. Obični ljudi neće ovo primetiti, a kamoli shvatiti značenje ovog gesta, ali oni obučeni znaju da on ima sva obeležja onoga što smo u Pentagonu zvali “madslingers” hod. To je stav koji se može identifikovati kod svih bivših oficira KGB-a. Prvobitno je razvijen tokom 1970-tih kao tip pasivno/ agresivnog držanja”.

Uz Putinov stav, ovaj analitičar je istakao niz drugih značajnih znakova koji su izazvali uzbunu među američkim obaveštajnim stručnjacima. Na primer, činjenica da je u pozadini padao sneg je jasna poruka da je Putin spreman na novi Hladni rat.

Značajno je i da je Putin stajao pored zimzelenog drva, samo nedelju dana pošto je na Zapadu proslavljen Božić. Prema izvoru Pentagona, ovaj naizgled beznačajni detalj ne bi trebalo da zavara, jer je reč o propagandnom triku sa ciljem da lakoverni zapadnjaci pomisle da se nekadašnja strašna komunistička zemlja promenila.


Visoko rangirani obaveštajni oficir u CIA, govoreći pod uslovom anonimnosti, je izjavio da su analizirane i Putinove reči i da su uočeni zlonamerni znaci, o kojima su obaveštene i zapadne vlade.

“On je pomenuo proizvodne pogone, rad i zajedničku želju. Nije teško uočiti stare komunističke teme”.

Putin, koji je radio u KGB i koji čezne za povratkom Sovjetskog Saveza, je u svom govoru pominjao i radost, nadu, ljubav i saosećanje. Međutim, prema izvorima CIA, činjenica da se nije osmehivao kada je to pominjao pokazatelj je njegovih stvarnih motiva.

Putin je u govoru izdvojio rad ruskih oružanih snaga, i rekao da su one “osigurale bezbednost na kopnu, moru i na nebu” – a prema zapadnim analitičarima to su namerno izabrane reči koje izražavaju Putinovu nameru da bude aktivan širom sveta.

Ali najzlokobniji deo poruke je rezervisano za kraj, kada je rekao:

“Hajde da se zahvalimo jedni drugima za razumevanje, podršku saosećanje i simpatije koje pružamo jedni drugima.”

Pojedini zapadni analitičari smatraju da je zo poruka koja treba Zapadu da utera strah u kosti.

“Pročitajamo tu rečenicu ponovo, ali ovaj put naglasimo ključne reči: razumevanje, podrška, simpatija, saosećanje. Ja ne znam šta to znači na ruskom, ali na engleskom jeziku prva slova tih reči daju samo jednu stvar:. USSR ”

Kurir (Russia insider)

KOMENTARI13 komentara

 1. Apis says:

  Kako su kojoti prestraseni platiće i vidovitu Zorku da im protumači namere Putina. A ja ću vam gospodo dzabe protumačim sta namerava Putin. Čvrsto je odlučan da jbe mater SAD, NATO pektu i svim NATO satelitima.

 2. mArKaN says:

  Bravo konjušari, napokon ste ukapirali!!! Bićete istučeni govnavom motkom ukoliko se ne povučete i vratite nazad preko bare! To Putine ruski care!!!

 3. miroslav says:

  Sve sami anonimusi iz raznih sluzbi.Evo i ja sreo danas jednog iz cia.Klecao je i molio da ostane anoniman i ja pristao.Pitam sta Putin hoce telom da kaze?On rece:Pa cestita praznike!

 4. Baja says:

  Miroslave,Sretan Bozic tebi i tvojoj familiji .

 5. Lazar says:

  Ovu analizu Kurir je dobio direktno od Roske iz Belu lađu...

 6. pravdaa says:

  Vreme je da Američki smradovi izumru od sopstvenih halucinacija to su i zaslužili.

 7. Zapadnjak says:

  Pa ako čitaju komentare Intermagazina a gde im je evo sve rečeno,mislim da bi i ti glupaci trebalo da dođu do određenih zaključaka.Sva njihova glupost baš ovde dolazi do izražaja ili je to lukavština da se na drugog pa i na ovaj način,prebaci upravo ono kakvi su ONI u stvarnosti.Analizirati na ovaj način jednog velikog svetskog lidera ne služi na čast ni cia-i,a kamoli Američkom narodu,a pošto ta zločinačka organizacija(cia),časti nema,to ostaje da se sve pripiše tom narodu,a moje je mišljenje da taj narod,polagano iz dana u dan dokazuje koliko u stvarnosti veruje tim zločincima.Ako su prisiljeni,pod mus,a i totalno ne obavešteni ili još i gore,toliko isprani i zadojeni tom propagandom,eee onda mogu da se podvedu pod Nemce koje je gebelsova propaganda prevela žedne preko vode.

 8. Milutin says:

  i manekenke, cesto prilikom hodanja po posti, drze levu ruku uz telo. a sigurno ne, da bi brzo potegle pistolj ps. inace, gubljenje vremena na jenkijevske gluposti. Putin im je tolika opsesija, da su izgubili svaki spoj sa stvarnoscu

 9. M says:

  Da su bolje gledali,vidjeli bi da Putin drzi kitu u desnoj nogavici i da ce ih desnom rukom drzati za kosu dok ih bude karao.A snijeg sto je iza padao,znaci da ga ni nevolja ljuta nece u tome omesti.

 10. Zapadnjak says:

  @M,mislim da je tvoja analiza razarajuće i u potpunosti ogolila celu istinu čega se u stvari boje kauboji-:)))

 11. Nikola says:

  @M...svaka cast za ovaj komentar,umirem od smeha :-)

 12. Barakuda says:

  Paranoja..., bilo bi bolje da ispituju pokrete, glavu i šta sve priča Hilary Klinton !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *