Амерички генерал изрекао НЕЧУВЕНО: Израелци ће УНИШТИТИ С-300 само под ЈЕДНИМ условом

Američki general izrekao NEČUVENO: Izraelci će UNIŠTITI S-300 samo pod JEDNIM uslovom

21 oktobra 2018

Izraelci će pokušati da unište raketni sistem S-300 koje je Rusija isporučila Siriji, izjavio je bivši američki vojni ataše u Rusiji, general Piter Zvak za RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, ako ruski vojnici ne budu bili stacionirani na tim raketnim sistemima, onda će „biti situacija kada će ih Izraelci uništiti“, jer je za njih to „vitalno važno“.

Zvak smatra da je „neprihvatljivo“ prisustvo S-300 u južnoj Siriji, gde izraelske snage navodno izvode akcije „protiv Iranskih trupa u Siriji“.

Istovremeno, prisustvo S-400 pod kontrolom ruske vojske na području Hmejmima i Latakije je „drugo pitanje“, rekao je on.

KOMENTARI5 komentara

 1. Vojna i ojdesve says:

  Malo Morgen....

 2. Dr.Drkar says:

  ovo general američke vojske??? Meni više zvuči kao nekakav rudar.

 3. Milan says:

  Dok se vi zanimaet sa s zoo ode idlib.

 4. M says:

  I što je tu čudno?!?

 5. milorad says:

  pa izrael će probati da uništi s300 sve dok to ne uspe ili im ne poobaraju masivno avione.Pretpostavljama da će se desiti ovo drugo jerr rusi nisu samo s300 rasporedili tamo,mislim da će im vrlo efikasno uništiti avione koji pokušaju da ponovo bombarduju siriju. u ovom trenutku izraelskaarmija verovatno prikuplja obaveštajne podatke i priprema se za napad,jer oni moraju da probaju i na osnovu toga će se odrediti buduća politika izraela.Ako im unište mnogo aviona mislim da že ozrael da smanji apetite u regionu i obratno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *