АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ НАРЕДИО свим потчињеним да се спремају за рат са Кином

AMERIČKI GENERAL NAREDIO svim potčinjenim da se spremaju za rat sa Kinom

28 januara 2023

GENERAL američkog ratnog vazduhoplovstva Majk Minihan razaslao je potčinjenim instrukciju sa ukazivanjem da će Sjedinjene Države ući u rat sa Kinom 2025. godine.

Kao povod očekivano je naveo: „Pokušaj Kine da preuzme kontrolu nad Tajvanom“.Minihan je u dopisu, čiju je autentičnost potvrdio zvaničnik komande Air Mobile, naveo da mu intuicija govori da će SAD biti 2025. u ratu.

Objasnio je da veruje da će Kina pokušati da iskoristi predsedničke izbore u SAD u prvoj polovini 2024. da preuzme kontrolu nad Tajvanom. Odnosno: da će iskoristiti „mesece međuvlašće u SAD“ jer će novoizabrani šef države realno preuzeti vlast tek u drugoj polovini januara 2025-te.

Minihan je izrazio nadu da je pogrešio u svojim prognozama, drugim rečima – nadu da do američko-kineskog rata ipak neće doći.

Njegova poruka-instrukcija razaslata je svim komandantima borbenih jedinica u ratnom vazduhoplovstvu SAD. A taj dokument je faktički naređenje svim podređenim da generala (Minihana) do kraja februara izveste o „obimnim pripremama za neprijateljstva sa NR Kinom.“

Indikativno je takođe da je Minihan pozvao komandante da budu da tokom obuke (za rat sa Kinom) budu spremni da „idu i na rizik“.

(Fakti)

KOMENTARI5 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Nije to daleko. Očas posla prodje godinu dana.

 2. persida says:

  Iz jedne bruke u drugu. Pojesce ih Kinezi ko svinja mastan dzak.

 3. milorad5 says:

  previše budala i "tatinih sinova" je u američkim vrhovima,to je garancija uništenja sveta,ili bar jednog dobrog dela sveta,uključujući ameriku i kanadu SIGURNO:)

 4. Sančo Pansa says:

  Ovi ljudi zaista nisu normalni...

 5. Portopranco says:

  Washington treba preimenovati u Zelenski ili Hazarski. Kad su već konvertiti Hazari preuzeli potpunu dominaciju nad američkom dubokom državom, neka se to građanstvu pokaže i odgovarajućim preimenovanjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *