АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Ево са каквом технологијом располажемо!

AMERIČKI GENERAL ŠOKIRAO JAVNOST: Evo sa kakvom tehnologijom raspolažemo!

15 decembra 2019

AMERIČKI general-potpukovnik Stiven Kvast izjavio je da Sjedinjene Države raspolažu tehnologijom koja omogućava da čovek bude prebačen na bilo koju tačku na Zemlji – iz bilo koje druge tačke – za najviše sat vremena.

Kvast je do pre koji mesec bio na čelu Trenažne avio-komande u vojnoj bazi San Antonio, a ovo je rekao prilikom nastupa u Hilsdejlskom koledžu.Još je naveo: „Ta tehnologija može biti primenjena već danas. To je autonomna tehnologija, a ne rezultat razvoja neke od već postojećih.A zaista omogućava da se iz bilo koje tačke za najviše 60 minuta stigne u bilo koju drugu tačku na planeti“.

General Kvast nije pristao da otkrije bilo šta što bi pomoglo da se zaključi kako fukncioniše čudo-tehnologija o kojoj je govorio.

Pre njega su neki drugi američki visoki oficiri govorili o „fenomenima čija se priroda ne otkriva u izvorima dostupnim širokoj publici.

Kvast je penzionisan u septembru. Pre samo dva i po meseca.

Neki američki mediji iznose pretpostavke da je uklonjen zbog izjava „povodom pitanja koja su se ticala kosmičkih tehnologija“.

Ovo podrazumeva: da je rekao i nešto što je bilo zabranjeno.

Da li je i ovo o čudo-tehnologiji bilo pod „strogo pov.“?

KOMENTARI12 komentara

 1. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Pa sad gotovo, prebačen je na sasvim drugu tačku za manje od 60 minuta, istog momenta kada je izgovorio šta nije trebalo. I pitanje je koliko će dugo da uživa u toj penziji. To i nije neko čudo tehnologije ali mu niko nije rekao da se time hvali. Mislim da je sledeća lokacija gde ga šalju bez skafandera jeste sam Mesec.

 2. Garo says:

  Za 60 minuta mozes otici u PM .

  • E.Lirsch says:

   Amin...

   • Gardista says:

    Glupost, kao i let na mesec.

 3. M says:

  Imaju oni a i neki drugi,i većih"čuda"!

 4. Miroslav says:

  Super, kada vas Rusi opice SARMATOM, moci cete da se prebacujete negde u Centralnu Afriku...

 5. kojic jovan says:

  Slazem se moze i za sekundu,sa zemlje u zemlju ...

 6. Stanke says:

  ...a onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.

 7. Suri Cat says:

  S’obzirom da poseduju nekoliko hiljada baza i aerodroma širom sveta,glupo bi bilo da ne mogu da prebace ljude iz bilo koje baze na svetu na bilo koju tačku za sat vremena. 2004 godine im je trebalo devet dana da stignu u Obalu Slonovače i evakuišu osoblje ambasade i konzulata.

 8. Cp6a says:

  Tako je, imaju i drugi. Jedini je problem koliko taj transport košta. Tramp je poslovan čovek i vidim da često koristi blefiranje, samohvaljenje i višeznačnost. Tak'i su i ovi oko njega - jaki na rečima.

 9. Pera says:

  Znaci da niste gledali seriju zvezdana kapija SG-1. Vec 20 godina amerikanci poseduju tu kapiju gde mogu za par sekundi da odu u drugo sazvezdje ! Morate da pratite holivud da bi ste znali najnovija americka dostignuca !

 10. padre says:

  Spremaju se, da pobegnu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *