АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ: Срби више нису проруски!

АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ: Срби више нису проруски!

28 септембра 2020

Фредерик Бен Хоџис, бивши главнокомандујући америчких копнених снага у Европи, каже и да од нове црногорске власти очекује да испуни своје обавезе према НАТО.

Бен Хоџис, који је тренутно сарадник вашингтонског Центра за анализу европске политике (ЦЕПА), каже и да се од било које земље савезнице НАТО-а којој буде поверено чување осетљивих података црногорских служби очекује да те податке заштити, преноси Спутњик.Бивши амерички генерал је уверен да ће нова власт, када су у питању обавезе према НАТО-у, заузети “сталожен, практичан став и испунити своје обавезе као чланица Алијансе”.

“Људи нешто практичније виде и раде кад су заправо на власти и осећају пуну одговорност”, рекао је Хоџис за “Побједу”, коментаришући приступ нове парламентарне већине НАТО интеграцијама.

Хоџис, када су у питању просрпске партије, које не подржавају чланство Црне Горе у НАТО, каже да Србе у било ком делу Балкана више не види као нужно проруске.

“Већина њих схвата да њихова ‘оданост’ Kремљу током протеклих деценија уопште није побољшала њихов квалитет живота или прилике. Због тога и Вучић заузима дугорочан приступ западним интеграцијама. На овај начин сви људи на Балкану могу побољшати свој квалитет живота и показати како млади могу достиц́и свој потенцијал”, истиче Хоџис.

Упитан да ли се променом власти створио простор за поновно руско деловање у Црној Гори, Хоџис одговара да ће Kремљ увек покушавати тако нешто.

(Спутник)

KOMENTARI6 коментара

 1. Beli Orao says:

  Генералчићу ! Мислиш на вучића и камарилу , па они никад нису ни били проруси !

 2. Avangard-Kinzal says:

  Hahaha,a vi amerokenjosi donosite kvalitet zivota :-))))))) Pa sve naci-kaubojske tvorevine koje ste napravili od '90-te su bankrot i u demografskom slomu, od KROmanjonije do "Kosov republik", sve stanovništvo im pomrlo i razbezalo se od vase kaubojske "kvalitete" zivota.

 3. Риста says:

  Хехе...Уложи који долар на ту Српску антируску и проамеричку страну. Ја немам пуно али кад бих однео још толико колико имам, имао бих два пута мало. А добитак сигуран. Не би се он ни кладио на свог коња јер зна да је то у овом случају најобичнија рага.

 4. persida says:

  Ovaj lupeta jer nema mozga, hteo bi nesto, ali ne zna sta.

 5. За Србију says:

  Propaganda i samo propaganda laži. Naša ruska braća moraju da se proteraju iz Srbije, a neprijatelji nas porobiše, oteše teritorije i uništiše nam državu. Staviše nas na stub srama i uzeše svako dostojanstvo i identitet. A šta drugo da očekujemo od demona? Krivica je na nama, jer smo to prihvatili i odrekli se saveza sa Bogom ili Kososvskog zaveta. Odrekli se sebe, pravde i istine. Samo što nam niko nije objasnio posledice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u