АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ УПОЗОРАВА: Не улазите у Сирију, руско супероружје ће вас растурити (ВИДЕО)

AMERIČKI GENERAL UPOZORAVA: Ne ulazite u Siriju, rusko superoružje će vas rasturiti (VIDEO)

6 decembra 2015

Sirija-S400Jedan od najčuvenijih američkih generala, Dejvid Petreus, izdao je javno upozorenje da se ne šalju kopnene snage u Siriju. On je naveo da bi se na taj način američka vojska suočila sa brojnim opasnostima sa kojima ne može da se izbori.

Stvar je u tome što Rusi danas poseduju oružje kojem američka tehnologija nije dorasla i s kojim ne može da se meri na bojnom polju. Američka vojska ne može da pobedi u kopnenom sukobu sa ruskim snagama.

Rusija je nedavno otkrila nova oružja koja do sada nisu bila prikazana u javnosti. Jedan od njih je sistem Krasuha-4. On predstavlja „mobilni elektronski ratni sistem koji ometa špijunske satelite, kopnene radare i vazdušne AWACS sisteme. On takođe može trajno da ošteti elektronsku opremu i komunikacione sisteme

Zatim je tu i borbeni avion opremljen nevidljivom plazmom koju je Tesla otkrio u svojim eksperimentima. Ovo rusko superoružje je jače od svega što SAD i NATO poseduju.

U pitanju je Sukhoi PAK FA, avion pete generacije koji je Rusija razvila kako bi mogao da se takmiči sa američkim avionima F-22 Raptor i F-35 Lightning II.

SAD više ne mogu da koriste ni svoje vazdušne snage kako bi uništile ruske kopnene snage jer su Rusi u Siriju doveli najnovije i najnaprednije PVO sisteme na svetu. Oni se zvanično nazivaju S-400, a mnogi ih zovu „čudovište“.

S-400 može da prati i da napadne maksimalno 300 meta istovremeno na visini do 60 kilometara iznad površine Zemlje. Drugim rečima, letenje blizu ovog PVO sistema je ravno samoubistvu. Ovaj sistem je mobilan a za rukovanje su potrebna samo 3 vojnika.

Amerikanci su se naročito uplašili ruske vojske kada su slučajno saznali da su Rusi razvili nuklearni torpedo koji može da zbriše čitave obalne gradove SAD stvarajući velike količine radioaktivnog zračenja i ogromne cunamije visine do 500 metara!

Neki veruju da je ova vest namerno procurila u medije kako bi Rusi upozorili Amerikance da nisu u nuklearnoj prednosti. SAD nemaju nikakav odgovor na ovo najsavremenije i najrazornije oružje.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI8 komentara

 1. mija says:

  "Američki vojnici, ne ulazite u Siriju. Poslaćemo Turke da nam isprobaju novo rusko oružje." :)

 2. otac Satarije says:

  Hrabar je ovaj general Petreus :-)))

 3. Paštrović says:

  I NATO milogorce, jadan. A što njima fali da budu ruske mete, a?

 4. MERI says:

  @Paštrović - Šta bi rekao čuveni kapetan Medin da ovo vidi? Bilo bi neko mudro slovo, on je bio sposoban čovek u svom vremenu.

 5. kurtonije says:

  Samo glupi rusofili vjeruju u ove budalaštine

 6. Milan says:

  Clanak je bas tabloidski

 7. Branimir says:

  @kurtonije Kurtonije, razmišljaš u skladu sa svojim imenom. Pročitaj malo i strane informacije vezane za naoružanje Rusije i SAD.

 8. Drago Jovanov says:

  Mi se čini da još Narod ne može svatiti da je opstanak Planete u pitanje pa se ponašaju kao mala djeca ma ovo malo šta je izašlo na vidiku to je samo opozorenje zato što Putin daje do znanje pa i zato on čeka i kaže bolje je da ne probaš a ako dodže do toga onda ste sami krivi alji kao šta ima glupaka u SAD pa i NATO oni mogu to i stvarno pokušati alji kao šta je reko putin za nepuna pola sata ode Amerike ma neče on samo Amerika napasti nego nato i pola evrope i nema više ko da ga zadrži jer Ruski narod samo prikazuje malo a,toje samo opomena a,ono drugo što Svet neza šta da se kaže natoga- OPOZORENJE - Putin je svarno na domaku nervoze obično je mnogo trpeljiv alji ako ga neko stvarno naljuti kao sada Amerika,NATO,EU i silom hoče da postigne ono šta su zamisljilji da njihova BANDA radi šta hoče e, neče doklje hoče RUSIJA če pregaziti sve Fašiste u SVETU i neče stati doklje ne vidi da se Svet očistio od BANDE a,onda znase ko če ostat na Planeti živeče sa svakakvih predizvici alji u miru i bez straha Putin je pravedan čovek i zato je BOG stavio ruke na njega i on to umije da radi...Ameri ameri vi ste uhvatilji VRAGA za nogu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *