АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛИ позивају на РАТ против Русије

AMERIČKI GENERALI pozivaju na RAT protiv Rusije

2 aprila 2015

go_army usa 6786Američki general-pukovnik Ben Hodžes, glavnokomandujući vojskom SAD u Evropi, izjavio je da je Rusija dopremila ustanicima u Donbasu mnogo bolju i opasniju elektronsku tehnologiju od one koju su SAD dopremile Kijevu.

„Raketni sistemi i elektronska radio-tehnika koju je Rusija dopremila ustanicima u Donbasu je daleko opasnija i moćnija od one koju su SAD dopremile Kijevu.“ – kaže Hodžes.

Hodžes je takođe rekao da je Rusija otpočela konflikt na jugoistoku Ukrajine kako bi mogla da testira radiolokacijske sposobnosti upravljanja ratom.

General Den Hjuz, upravnik Službe za taktičko komandovanje i komnukaciono upravljanje u vojsci SAD-a, saglasan je sa svojim kolegom i rekao je da SAD moraju da razmotre sve mogućnosti suprostavljanja ruskoj vojnoj moći u Ukrajini.

Vesli Klark, general NATO alijanse, nedavno je izrazio uverenje da će sukobi u Ukrajini biti obnovljeni u punom obimu najverovatnije posle 9. maja, odnosno, Dana proslave pobede nad fašizmom.

Pozivi na rat sa Rusijom se sve češće čuju od strane rukovodećih ljudi u američkoj vojsci i tenzije u odnosima SAD i Rusije samo rastu.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Ziko-Zupski says:

    ...videce se kome obojci a kome opanci....

  2. ljubisav says:

    Zivotna zelja Amera ,nadam se bice uskoro ispunjena,da im Braca Rusi rasture dupe! vreme je!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *