АМЕРИЧКИ ЈАСТРЕБ И РУСОФОБ ОТКРИВА: „Бајден је послао јасан сигнал Путину, жели да…“

AMERIČKI JASTREB I RUSOFOB OTKRIVA: „Bajden je poslao jasan signal Putinu, želi da…“

15 avgusta 2023

DA BI se izvukla iz rata, Ukrajina će morati da zaboravi na „povratak Krima“, ocenio je politički konsultant američkog Stejt departmana Edvard Lutvak.

„Ukrajinska infrastruktura se svakodnevno uništava. To je veoma dobar razlog – naglasio je – da Ukrajina okonča rat. Da bi u Kijevu okončali rat, moraju da zaborave na Krim“.Prema rečima američkog eksperta, vlasti SAD su već spremne za pregovore sa Rusijom.

Lutvak smatra da je Džo Bajden – odbijanjem da primi Ukrajinu u NATO i snabdeva je borbenim avionima – već poslao jasan signal Kremlju da želi pregovore.

– To je jasan signal, jarko zeleno svetlo koje signalizira hajde da razgovaramo, zaključio je Lutvak.

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad5 says:

    ovi su sve ludji na zapadu..pa mogu i da prime ukrjainu u NATO i da im pošalju avione:)...rusima je svejedno,sada oni su načisto da se ovaj rat neće završiti pregovorima....kremlju je konačno SVANULO PRED OČIMA SA KAKVIM NEPRIJATELJEM IMAJU POSLA I ŠTO SU RUSI MIRNIJI I STALOŽENIJI U SVOJIM REALNO PRILČNO RAZUMNIM POZIVIMA NA SARADNJU SA CELIM SVETOM I MIROLJUBIVIM IZJAVAMA,JA SAM SVE VIŠE UPLAŠEN...BESNI SU ALI,HLADNO BESNI...JBCE IM MAMU MAMINU,CELOM NATO PAKTU I TU VIŠE NEMA SUMNJE...JOŠ RUSI NISU SPREMNI ONAKO KAKO BI ŽELELI, ALI ZA GODINU DANA BIĆE VRLO VESELO NEKIMA IZ TOG ZVERINJAKA..RUSI VIŠE NEĆE DOZVOLITI DA OVI SA ZAPADA PRIPREME NEKU NOVU UKRJAINU I ČAKAJU IZ MRAKA DA NAPRAVE NEKU GREŠKU ILI IMAJU NEKI PROBLEM U DRŽAVI PA DA ONDA NASRNU...TA PRIČA SE JEDNOM MOGLA ODIGRATI..DETANT "PRIJATELJSKO PARTNERSTVO" I SVE OSTALE LAŽUI..SA RATOM U UKRAJINI JE POČEO DRUGI VELIKI OTADŽBINSKI RAT RUSA,RAT ZA SOPSTVENO PREŽIVLJVANJE I POSTOJANJE NA OVOM SVETU,I PUTIN JE TO ISTO REKAO I NIJE SLUČAJNO TO REKAO...ZNAČI NEĆE BITI NIKAKVIH PREGOVORA NITI POPUŠTANJA NITI NORMALIZACIJE ODNOSA..RAT JE POČE I ZAVRŠIĆE SE JEDINO PADOM JEDNE OD OVE DVE STRANE,POTPUNIM I NEUMOLJIVIM PADOM I NESTANKOM...RUSI SU NAČISTO DA IM SE SPREMAO GENOCID I DA IM SE I SAD SPREMA GENOCID..DOGADJAJI I TEROR PRE RATA UKRAJINI I DIVLJAČKI ZLOČINI PROTIV RUSA U UKRAJINI ZA VREME RATA,ILI RECIMO OVO U KIJEVSKOJ LARVI ŠTO SE DEŠAVA I PRESTAVLJA GENOCID I PLJAČKU U PRAVOM,OTOVORENOM IZADNJU,DA NE PRIČAMO O IZLIVU BESNE MRŽNJE NA ZAPADU PROTIV SVEGA ŠTO JE RUSKO ILI NOSI RUSKO IME I POREKLO, JASNO POKAZUJU NAMERE ARHITEKATA NAPADA NA RUSIJU..NEMOJTE SE ZAVARAVATI DA JE TO OSTALO BEZ ODJEKA U MOSKVI I DA NISU DOBRO RAZMISLILI ŠTA TO ZNAČI I KUDA TO VODI..NE,BRATE,RUSE NEĆE POBITI KO JEVREJE NENAORUŽANE U GASNIMN KOMORAMA..I TO JE TO..SAMO,KAKO TO PUTIN DA KAŽE RUSIMA I KO NORMALAN MOŽE DA SE NOSI SA TAKO MRAČNOM ISTINOM OVOGA SUKOBA..ZATO SE RADI POSTEPENO DA I POSLEDNJI DURAK IZ TAJGE SHVATI DA MU JE GLAVA U TORBI SVAKI PUT KADA NEKI ŠAKAL IZ VAŠINGTONA ZALAJE..E ONDA ĆE DA BUDE KRAJ TOJ JAZBINI NA ZAPADU...OVO SE NEČE ZAVRŠITI PREGOVORIMA ..NAPROTIV OVO JE TEK POČETAK..

  2. persida says:

    Svaki razgovor sa Zapadnim hijenama znacice samo to da je Putin izdajnik. Rusija mora da trazi nadoknadu stete za sve sto joj je oduzeto u vreme rata. Tak kada se naplati steta, mogao bi da usledi razgovor. Sto znaci nikada.

  3. Velika Metla says:

    Što si pregovarao..., pregovarao si..., nema više. Sad su batine na redu. Moraćeš se navići.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *