Američki kongresmen: Putin ima neverovatne mišiće!

Američki kongresmen: Putin ima neverovatne mišiće!

15 septembra 2013

PutinKongresmen SAD Dejna Rorbaher, bivši autor govora Ronalda Regana, ispričao je kako ga je početkom devedesetih godina mladi političar Vladimir Putin pobedio u obaranju ruku, piše „The Telegraph“.

Prema njegovim rečima, u Vašington je tada stigla ruska delegacija, koju su domaćini tokom pauza u zajedničkom radu učili da igraju američki fudbal. Posle prijateljske utakmice Rusi i Amerikanci su se zaputili u irski pab.

„Ispostavilo se da je jedan od učesnika delegacije bio Vladimir Putin. Tada još nisam znao ko je on. Predstavili su nam ga kao zamenika gradonačelnika Sankt Peterburga, ali smo shvatili koliko je važan kad smo videli da ga prati jedan ozbiljan telohranitelj“, seća se Rorbaher.

Kongresmen pretpostavlja da su svi malo više popili u pabu i da se zato povela rasprava o tome ko je pobedio u Hladnom ratu.

„Najzad smo rešili da to raspravimo kao muškarci, pa smo organizovali turnir u obaranju ruku. Ja sam bio u paru sa Vladimirom Putinom. Možda i nije naročito visok, ali me je pobedio u deliću sekunde. Veoma je jak i ima prosto neverovatne mišiće“, zadivljen je kongresmen.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *