АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ: Америком влада Бајденова супруга ЏИЛ

AMERIČKI MEDIJI: Amerikom vlada Bajdenova supruga DŽIL

4 maja 2023

SUPRUGA Džoa Bajdena – Džil Bajden – realno rukovodi SAD. U sušrini, prva je žena predsednik Sjedinjenih Država, pošto ima veliki uticaj na muža – ocenio je američki vojni internet-časopis 19FortyFive.

Autor komentara Brendon Vajhert ukazao je:„Realno, s obzirom na nemoć predsednika Džoa Bajdena, jasno je da je njegova supruga zadužena za sve. Svakako, Džil Bajden ima značajan uticaj na događaje sa kojima se njen muž suočava“, napisao je Vajhert.

Pozivajući se na neimenovani izvor u Bajdenskoj administraciji, Vajhert je ukazao da supruga predsednika SAD često prisustvuje njegovim sastancima u Beloj kući, da sluša izveštaje koje njenom mužu podnose i da pritom postavlja pitanja.

Još je dodao: „Dr Džil je uvek u radnom kabinetu svog muža. Ona je vodeći sagovornik osoblja Bele kuće kad god se pojavi problem koji zahteva učešće njenog muža predsednika“.

19FortyFive procenjuje da Bajdenova supruga nije tek muževljev „zvučnik”:

„Ona je verovatno realna moć iza Bajdenovog trona. Ona ne donosi odluke. Ali, ona je uvek u kabinetu, ona usmerava razgovore i efikasno se stara da se sve zvezde rasporede onako kako ona želi“.

Džil Bajden je u martu rekla da njen muž ne treba da ide na testiranje mentalnih sposobnosti. Prema njenim rečima, njen muž kao šef države zaista ima mnogo obaveza, ali se sa njima uspešno nosi.

Ovako je odreagovala na ocenu (u međuvremenu smenjenog) popularnog voditelja i komentatora Fox News Takera Karlsona da Bajdenovi česti lapsusi mogu ukazivati na nedostatak umnih sposobnosti.

U februaru je bivši lekar Bele kuće, republikanski kongresmen Roni Džekson, nazvao Bajdenovo stanje pretnjom Sjedinjenim Državama.

(Fakti)

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Gluposti,s USA vlada kapital, odnosno vlasnici kapitala!

 2. milorad5 says:

  Ona samo menja pelene i pazi da dvojnik ne udari u banderu ili padne niz stepenice.Ona nije u stanju da bude neka "mračna sila iza bajdena" ..pravi predsednik iz senke je "krvavi" obama sa grupom sentora i viših činovnika,oni vuku konce i vode državu..amerika nema legalnog predsednika a dvojnik potpisuje sve što mu se poturi...zato smo na ivici nuklearnog rata,iako su u vašingtonu ubedjeni da mogu da se igraju sa rusima to je jako velika strateška greška...prvo idu kinžali zatim sarmati u drugom talasu..sve će biti spaljeno u NATO alijansi....njih više neće biti.

 3. padre says:

  To bi moglo proći, ako se oni smatraju, da predsednik stvarno vlada Amerikom!

 4. lekovito bilje says:

  Lepa zena i treba da vlada

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *