АМЕРИЧKИ МЕДИЈИ ДИГЛИ УЗБУНУ ПОСЛЕ ОВОГ СНИМKА: Русија је спремна за рат нове генерације!

AMERIČKI MEDIJI DIGLI UZBUNU POSLE OVOG SNIMKA: Rusija je spremna za rat nove generacije!

5 oktobra 2019

Ruska Federacija spremna je za rat nove generacije zahvaljujući najsavremenijem oružju koje Kremlju pruža vojnu superiornost u mnogim oblastima.

To je navedeno u članku američkog časopisa „Militari voč“, koji to argumentuje pozivajući se na snimak ruskog Ministarstva odbrane na kojem je zabeležen prvi zajednički let bespilotne letelice S-70 Ohotnik i borbenog aviona Su-57 pete generacije.Analitičar američkog izdanja „Militari voč“ smatra da će najnovija ruska bespilotna letelica dati Kremlju značajnu prednost. Treba podsetiti da je S-70 prvi let izveo 3. avgusta ove godine, a njegova masovna proizvodnja planirana je da bude pokrenuta sredinom 2020-ih.

Lovac ne samo da će izvršiti ulogu „roba“ Su-57, već će i delovati kao nezavisna platforma, što je neophodno za napadačke vojne operacije, ocenjuje analitičar američkog časopisa.

KOMENTARI4 komentara

 1. A akoM says:

  USA velik dio svoje bahatosti temelji i na tajnim novim super oružjima!Neka od njih su navodno i"Teslin neprobojni elektronski štit-kupola",kao i UFO replike,itd.!?!Rusi pak navodno barataju s skalarnim valovima koji mogu raskoliti ovu planetu!U svakom slučaju,raspolažu s oružjima koje ljudski želudac teško može podnijeti-preživjeti!

 2. persida says:

  Ziveo srpski narod, ostali neka se kokaju.

 3. sokoćalo says:

  Šta su očekivali fašisti? Rusi neće dozvoliti da se ponovi 1915 i 1941. Zmiju treba direkno u glavu.

 4. teoretičar says:

  Lažu vaši al lažu i naši. Rusi lažu. Aj Kosovac, ne žuri. Nije to što ti misliš da ja mislim, već je što ja mislim da ja mislim. Dakle, Rusi već godinama ponavljaju da neće ni slučajno ući u trku oko naoružanja. Nešto trećerazredno nam pokažu i plasiraju na tržište da malo ruski kpitalisti zarade para, ali...Ono glavno su dugo pripremali, pa i mnoga sovjetska-ruska eksperimentalna oružja i sam Bog zna šta su sve posakrivali po magacinima što niko ne zna. I ovaj dronjak je nikao polako i skrušeno a pokazao kvalitete pete generacije. Da se naježiš. Dakle, Rusi su odavno ispred Amera sa naoružanjem i zato i ne moraju da trkaju trku. Uzeli godišnji odmor od nekoliko godina jer su već davnih dana završili današnji deo trke. I sada onako usput recituju - Ma nećemo mi da se trkamo! A već dobili trku. Doduše, nisu ni Ameri daleko zaostali. Imaju nekih prednosti ali ipak im znoj debelo curi slica-sleđa. Nije zgodno videti nekog ispred sebe u takvoj trci. (Eto Kosovac. Vidiš da nije ono što si ti mislio da jeste. Živele srpske mini HE. Dole nacisti. Živeo Ti...ovaj Vuč-ovaj... pa ne znam ko da živeo danas. Ma Živeo Kosovac! I nemo više da me džagaš za HE. Rekao sam da sam za ali ne da nam posle otmu. Ne znam kako uspevaš, ali već si napisao i nekoliko pametnih komentara zadnjih dana. Kadsi već spomenuo onog Ristića, ako se dobro sećam, zašto misliš da bi nama komentatorima smetalo da si malo spomenuo i ostale? Meni ne bi smetalo i ne bi bilo loše da saznamo više. Aj kad budeš raspoložen, razapni ih javno. Obavezno pratim)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *