АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ: Након 2040. белци у САД више неће бити већина, а то може потпалити грађански рат

АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ: Након 2040. белци у САД више неће бити већина, а то може потпалити грађански рат

28 јануара 2022

КОЛУМНИСТА америчког листа National Interest Марк Кац описао је сценарио могуће грађанског рата који би довео до распада Сједињених Држава.

„Како се то може догодити?Сједињене Државе ће бити у демографској транзицији од претежно белачке земље ка небелачкој, до чега може доћи између 2040-те и половине овога века.

Кац наглашава: „Бели Американци, посебно конзервативни, неће пристати да добровољно уступе власт надолазећој већини са другом бојом коже. Уместо тога, покушаће силом да одрже статус куо – своју доминантну позицију у друштву“.

И наставља: „У најгорем сценарију по Вашингтон, грађански немири ће довести до колапса државе. То ће омогућити другим великим силама да попуне вакуум настао у међународној арени падом Америке“.

Претходно је колумниста америчке новинске агенције Bloomberg – Макс Хејстингс – оценио да је вероватноћа распада САД сада знатно већа него на почетку миленијума.

Према анкетама, 52 одсто бирача бившег председника САД Доналда Трампа за то је да се „републиканске државе“ одвоје од САД.

Што је једнако индикативно, 41 одсто испитаника који подржавају актуелног лидера САД Џоа Бајдена држи се сличног става у погледу америчких „демократских држава“.

KOMENTARI8 коментара

 1. milorad5 says:

  USA su BILA država sa relativno sredjenom socijalnom i klasnom situacijom do 1970,posle toga oni opadaju iz decenije u deceniju,i sad se suočavaju sa pragom prelaska u siromaštvo i za BELCE za OSTALE."Obojeni"u USA su TRADICINALNO činili sirotinju uglavnom ,sad se to sprema i belcima i uopšte nije u pitanju rasizam,u pitanju je EKONOMSKI PAD.USA su OPLJAČKANE do koske od strane bakarskih kartela i više NIŠTA nije ostalo za stanovništvo.Njihov pad će biti BRZ I KATASTROFALAN,danas imaš sutra NEMAŠ NIŠTA.Svi koji su dužni i imaju kredite će ostati bez igde ičega a 80% ameriučkih domaćinstava belih ili obojenih svejedno živi na KREDIT i ne mogu da plate ni ovo što su do sada uzeli i time gube kreditnu sposobnost i mora da rasprodaju sve što imaju ili će im biti zaplenjeno.Kreditni,stambeni,berzanski finansijski balon je pred kolapsom i jedini koji će ostati sa parama u rukama su mala grupica bogataša koji će posedovadi SVE AKTIVE i imovinu sjedinjenih američklih država uključujući i gradjane ako uvedu dužničko ropstvo što će verovatno i biti jedan od prvih poteza posle SLOMA,a taj pad je mnogo blizu još malo može da se folira sa bezvrednim novcem, i to je to.Nama izgldeda da su oni jaki i bogati ali to je fasada jednog ekonomski i moralno devastiranog društva koje je pred kolapsom.JAO SI GA NJIMA TAMO KAD TO POČNE DA SE ROLA.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   Tačno. Samo Supermen ili Yhwh mogu da im pomognu, čak ni Isukrst im ne može pomoći a još i malo trokira sa tim njegovim 2. dolaskom. Ćifuti i angloseri su naj.....

 2. Rahmanjinov says:

  Пре отприлике 10 година, први пут сам чула да постоји једна организација тајних служби Америке и Русије, које се брину проблемом Беле расе, мислим белаца. Да ме неко не схвати погрешно немам ништа против било које друге расе, осуђујем све ono što se dešavalo u Americi kada su rasne podele u pitanju, i protiv toga sam kako se sa crncima postupa u Africi, treba taj narod pustiti da sami urede svoj kontinent kako žele, a ne naseljavati ih u Evropu, i tako dozvoljavati raznim kompanijama da korice njihove prirodne resurse, na žalost najviše zla čovečanstvu i Planeti zemlji su naneli belci, tako da ne treba da nas čudi sve ovo.

 3. Petrovgrad says:

  Nije daleko 2040. Kada rob postane gazda, ona nastaje čupavo.Crnci će samo vratiti beledolikima sa kamataom šro su im radili u zadnjih 200 godina. Sada mi je malo jasnije, što iz Amerike kupuju stanove u Crbiji.

 4. Mussa Kessedžija says:

  Nakon 2040. Niš će da bude Albanski grad a u Beogradu 60% Albanaca.

 5. Cpbija cveta says:

  Amerika će postati Afrika. Tamo ako se rodiš ili si igrač NBA košarkaš ili diler na ulici i sitni razbojnik. Tako je i u srbiji ili si u SNS-u ili na ulici.

 6. Gospodi Pomiluj says:

  Iskreno se nadam da će do 2040 već zavladati carstvo Božije i da će svako od nas primiti platu po delima svojim.

 7. persida says:

  Rusija je poslednji bastion BELE RASE. To je jedan od glavnih razloga napada na Rusiju i to nece nikada prestati. Civuti zele unistenje svih cistih rasa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u