АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИЛИ секс-афере Хилари Клинтон! Оргијала са звездама Холивуда!

AMERIČKI MEDIJI OTKRILI seks-afere Hilari Klinton! Orgijala sa zvezdama Holivuda!

21 oktobra 2016

hillary-aguilara

Kandidatkinja demokrata za predsednika SAD Hilari Klinton pravila je orgije sa holivudskim zvezdama, otkriva američki tabloid „Nešenel inkvajerer“. List je objavio ekskluzivnu ispovest čoveka koji je godinama bio zadužen za Hilarine lične poslove i koji tvrdi da je za nju organizovao svingerske zabave sa poznatim glumcima i producentima iz Holivuda.

Hilarin asistent takozvani „fikser“, čije ime nije objavljeno, za Klintonovu je radio od 1991. do 2018, a posao mu je bio da sakrije prljave detalje, kako iz njenog, tako i iz života njenog muža Bila. On je prepričao 12 slučajeva koje je sredio, među kojima je i zataškavanje divljih orgija u Holivudu.

– Godinama sam specijalno za Hilari tajno organizovao raskalašne svingerske žurke na visokom nivou. Pošto je Hilari biseksualka, tražila je da na zabave dovedem i glumice i glumce. Žurke su bile razvratne, a Klintonova ih je obožavala – kazao je izvor „Inkvajerera“.

On tvrdi da Hilari krije da je opsednuta seksom. Zato mu je plaćala da joj ugovara tajne sastanke, na kojima je imala divlji seks sa poznatim ženama i muškarcima. O tome se dosad nije ništa znalo jer su zvezde plaćale milione dolara da se priče o orgijama zataškaju.

clinton_women2_0

– Holivudske superzvezde, prsate striptizete, striperi, prostitutke i ljudi iz američkog podzemmlja više od dve decenije tajno su uplaćivali stotine hiljade dolara medijima i drugim organizacijama kako se nikad ne bi saznalo da su orgijali sa Hilari. To je bila uređena šema budući da su svi verovali da će ona jednog dana postati predsednica Amerike – otkrio je Hilarin „fikser“.

Osim toga, on je ispričao i da se Hilari tajno sastajala sa Bilovim ljubavnicama i plaćala im da ćute o aferama s njenim mužem. Među ljubavnicama su bile i glumice, a između ostalog i Marki Post, koja je 90-tih glumila u popularnoj seriji „Noćni sud“.

– Svi sastanci su bili uređeni u strogoj tajnosti. Hilari je pretila tim ženama da se ne približavaju Bilu, koji je tada već bio predsednik SAD. Svađala se i sa foto reporterima koji su hteli da objave njegove kompromitujuće fotografije. Takođe, plaćala je medijima da ne objavljuju priče o kurvama sa kojima je bio – svedoči nekadašnji asistent moguće predsednice SAD-a.

KOMENTARI6 komentara

 1. Trifun says:

  Znaci dolazi vrijeme razvrata i bluda ako pobijedi! Ali i to je bolje nego da razmislja o nuklearnim bunkerima koji su puni pacova. Gledaj ti kako upija prsa Kristine A. Bwhaaaaa....

 2. Anđe says:

  Treba klintorisove complete da smeste u zatvor pun crnčuga zagorelih, da ih crnje delikventi razbucaju, da li bi se više setili za seks.. tek kad ostanu bez žlezdi.

 3. Vuk says:

  za Klintonovu je radio od 1991. do 2018, vidi ti to jesu bas ovi amerikanci napredni i u godinama...

 4. MARKOVIC says:

  Za te afere se i ranije pricalo pa nikom nista. Ko ima para taj ima i moc. Ne sudi se bogatima vec bogati sude sirotinji.

 5. petar says:

  amerika = sodoma i gomora

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *