АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИВАЈУ ШОКАНТНЕ ПОДАТКЕ: У Њујорку се постављају камиони-хладњаче и шатори за пријем тела умрлих од COVID 19

AMERIČKI MEDIJI OTKRIVAJU ŠOKANTNE PODATKE: U Njujorku se postavljaju kamioni-hladnjače i šatori za prijem tela umrlih od COVID 19

28 marta 2020

AMERIKA je od juče glavno svetsko žarište epidemije COVID 19, a unutar nje su najzaraženiji Njujork i Kalifornija.

Glavne tvrđave američkog liberalizma i globalizma, LGBT i svega što sa tim ide.Njujork, koji ima preko 30.000 inficiranih i 300 umrlih, već jestigao dotle da je na ulici postavio velike kamione-hladnjače u koje će biti smeštana tela umrlih. Od momenta kada u gradskim mrtvačnicama više ne bude mesta.

Njujork je postavio i prve velike šatore u kojima će se čuvati tela umrlih od koronavirusa.

Ovo je objavio New York Daily News i naveo da će njima odvoziti tela žrtava epidemije „od momenta kada mrtvačnice ne budu mogle više da se nose sa udarom epidemije“..

Portparolka gradske vlasti Adža Vorsi-Dejvis tim povodom je izjavila:

„Preživljavamo krizu gradskog zdravstva. Zato je grad proglasio vanrednu situaciju. Hladnjače i šatori moći će da prime 3.500-3.600 tela“.

Pored javne bolnice se „Bellevue“ u Kvinsu, koja je samo u jednom danu imala 13 umrlih od koronavirusa, forsirano se, uz učešće i američke vojske, gradi još jedna mrtvačnica.

Ispred nje je postavljena improvizovana šatorska mrtvačnica. Neki su u toj bolnici umrli dok su čekali krevet.

„To je apokaliptično“, rekla je Ešli Brai, 27–godišnja doktorka opšte prakse.

Guverner države Njujork, Endrju Kuomo, objavio je da ona ima 44.635 inficiranih i da se u njoj za jedan dan broj umrlih povećao sa 385 na 519.

Sjedinjene Države već imaju 93.151 zaraženog i 1.382 umrla.

Svetska zdravstvena organizacija je objavila da je ukupan broj zaraženih koronom dostigao 565.000, a da je umrlih premašio 25.000.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad2 says:

    Stvaro se komplikuje tamo, kod njih epidemija nije ni počela a već počinje haos.Pretpostvaljam da će u nekom momentu da proglase da kovid i nije tako opasan jer u principu ne mogu da se bore protiv toga efikasno i ne mogu da sprovedu karantin efikasno, pa će se praviti ludi.TADA će da vidimo da li je ovo lažna epidemija i koliko je stvarno opasno ovo sve.Mislim da je ipak OPASNO(objašnjenje je predugačko i nema veze sa ovim sada u tekstu) i mislim da će proći dosta vremena pre nego što će gradjani USA moći da putuju u inostranstvo sem u tenkovima što i iniače prečesto rade.Bićemo svedoci nestajanja supersile, ali amerika će ostati moćna i velika država,ne više kao glavni globalni igrač na vrhu.Oni su pokazali odsustvo sposobnosti da budu lider sveta, prodali su i uništili poverenje koje su im mnogi poklonili posle priče o ujedinjenju sveta i globalizmu i samo to je dovoljno da ih preziru na mnogim mestima a ovaj virus će od njih napraviti i bukvalno i fizički PARIJE sveta-Ne verujem da će neko hteti da se grli sa njima kada zna da imaju coronu:)bar dok se ne nadje efikasan tretman tog koktel virusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *