АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ: Прецизно оружје САД у Украјини немоћно пред руским средствима електронског ратовања (ВИДЕО)

АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ: Прецизно оружје САД у Украјини немоћно пред руским средствима електронског ратовања (ВИДЕО)

1 маја 2024

РУСКЕ снаге успешно уништавају америчко прецизно навођено оружје помоћу средстава за радиоелектронско ратовање, пише „Бизнис инсајдер“.

Представник Пентагона, кога цитира портал, истакао је да су руска средства за радиоелектронско ратовање уништила још једно америчко прецизно навођено оружје.Која је претрпела неуспех у борбама, што наглашава растући проблем супротстављања јефтиним руским тактикама ометања, наводи се у материјалу.

У чланку се истиче да је заменик министра одбране Сједињених Америчких Држава за набавку и материјално-техничку подршку Вилијам Лаплант признао да нова верзија америчког високопрецизног оружја није успела да погоди руске циљеве делом због успешног рада средстава за радиоелектронско ратовање Оружаних снага Русије.

– Уколико ово оружје и не буде функционисало, неће бити прво америчко високо прецизно оружје које су осујетила средства за радиоелектронско ратовање, закључује се у чланку.

Западни медији су више пута истицали ефикасност руских средстава за електронско ратовање. Лист „Њујорк тајмс” је писао да се ови уређаји успешно примењују за уништење украјинских дронова.

KOMENTARI2 коментара

  1. Herceg Stjepan junać'na hrvat'na seljać'na says:

    Hahahahaha...al kako nema komentara tito-komunjara, hrvatoido-ustaša, musli-bošnjakera kada idu ovakve vesti o njihovim gospodarima 🤣🤣🤣

  2. Beli Orao says:

    Све више се показује да иим та супериорна западна техника уствари ништа не вриједи!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u