АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ: Прецизно оружје САД у Украјини немоћно пред руским средствима електронског ратовања (ВИДЕО)

AMERIČKI MEDIJI: Precizno oružje SAD u Ukrajini nemoćno pred ruskim sredstvima elektronskog ratovanja (VIDEO)

1 maja 2024

RUSKE snage uspešno uništavaju američko precizno navođeno oružje pomoću sredstava za radioelektronsko ratovanje, piše „Biznis insajder“.

Predstavnik Pentagona, koga citira portal, istakao je da su ruska sredstva za radioelektronsko ratovanje uništila još jedno američko precizno navođeno oružje.Koja je pretrpela neuspeh u borbama, što naglašava rastući problem suprotstavljanja jeftinim ruskim taktikama ometanja, navodi se u materijalu.

U članku se ističe da je zamenik ministra odbrane Sjedinjenih Američkih Država za nabavku i materijalno-tehničku podršku Vilijam Laplant priznao da nova verzija američkog visokopreciznog oružja nije uspela da pogodi ruske ciljeve delom zbog uspešnog rada sredstava za radioelektronsko ratovanje Oružanih snaga Rusije.

– Ukoliko ovo oružje i ne bude funkcionisalo, neće biti prvo američko visoko precizno oružje koje su osujetila sredstva za radioelektronsko ratovanje, zaključuje se u članku.

Zapadni mediji su više puta isticali efikasnost ruskih sredstava za elektronsko ratovanje. List „Njujork tajms” je pisao da se ovi uređaji uspešno primenjuju za uništenje ukrajinskih dronova.

KOMENTARI2 komentara

  1. Herceg Stjepan junać'na hrvat'na seljać'na says:

    Hahahahaha...al kako nema komentara tito-komunjara, hrvatoido-ustaša, musli-bošnjakera kada idu ovakve vesti o njihovim gospodarima 🤣🤣🤣

  2. Beli Orao says:

    Sve više se pokazuje da iim ta superiorna zapadna tehnika ustvari ništa ne vrijedi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *