АМЕРИЧКИ МИЛИЈАРДЕР УПОЗОРАВА: „Америка је пред грађанским ратом“

AMERIČKI MILIJARDER UPOZORAVA: „Amerika je pred građanskim ratom“

25 januara 2021

Američki milijarder, osnivač investicione kompanije „Bridžvoter asošijejts“ Rej Dalio napisao je na Tviteru da su Sjedinjene Američke Države na ivici građanskog rata.„Verujem da smo na ivici strašnog građanskog rata (kao što sam opisao u seriji ‘Menjanje svetskog poretka’), gde smo na prekretnici između ulaska u pakao borbe ili povlačenja da bismo zajedno radili na miru i prosperitetu“, napisao je Dalio.

​Dalio je istakao da je pitanje da li će to postići predsednik i obe stranke i dodao da lepe reči i dobar duh nisu dovoljni.

„Ljudi će morati da se slože o ‘pravljenju kolača’i kako ga podeliti, a to će zahtevati revolucionarne promene“, napisao je milijarder.

​Dalio je ocenio da su SAD još uvek u „strašnom finansijskom stanju“ i da su i dalje „užasno podeljene“, ali je dodao da mu se svidelo ono što je čuo od predsednika Bajdena na inauguraciji.

KOMENTARI6 komentara

 1. Kujsibrepati says:

  Sto pre uhapse Trampa to ce pre poceti gradjanski rat

 2. Rista says:

  Nemo čika Bajdene nikog da slušaš. Apsi bandu na obe strane inače ćete završiti kao Jugoslavija i SSSR. A ako Merika nestane, koga će Srbi onda hvaliti, kriviti i kopirati.(Srbi, ne ljutite se. Ovo se zove uvod u lobiranje za Srbe. Nastaviću ako me neko plati a ako me ne plati, e onda ću za džabe i za inat. A morate priznati da je dobro sročeno) A sto puta sam rekao da bogataši ne vladaju svetom. Vid ovog milijardera. Prvo skriveno i uvijeno ispljuje Bajdena i kaže da ne veruje da će demokrate i republikanci moći da spasu ameriku, onda mu zvizne građanski rat i posere mu se na lepe reči koje po njemu nisu dovoljne(a stvarno i nisu, a ja to mogu reći jer nisam milijarder) a na kraju kaže "svidelo mi se ono što je Bajden rekao na počeku"! Pa sad ti pogodi jel glup, brezobrazan ili poltron? A potpis mu je grandomanski - Ja i Ja! Ni da ga Rista osmislio.

  • Kosovac says:

   @ Brate Risto, …..Zaj.bi Ameriku, vidim da ti ona ne ide od ruke. Pa i ja, ne mogu mnogo da se pohvalim da mi ide od ruke, sem da sam u Trampu prepoznao Srbina mučenika. A svidelo mi se što je on sorošoide dovodio do plača, naročito u njegovim gostovanjima po Evropskoj Uniji. To je bilo kao kada je naš vojvoda Šešelj zarđalom kašikom, itd. a primetio sam da se Angela drži za vrat. ……….Nisam to hteo da ti kažem, ja ovako uz put. Vidiš, ja sam očekivao da se odrediš po tem pitanju SANU. Ali, od tebe se oglasila samo jedna dugotrajna ćutinka. A mene je zdravo interesovala tvoja pozicija u ovoj diskusiji o SANU (ANUS).

 3. Gagi says:

  Nema od lepih zelja nista, pre ce doci do sukoba epskih razmera na zemljinoj kugli nego sto ce Bajden nesto uspeti da stabilizuje. Teska je utopija da ce pljackaska "svetska elita" ustupiti deo svog opljackanog kapitala "bezvrednim narodnim masama". Na ovom svetu su samo lopovi koji su pokrali svoje zajednice, dokazano sposobni i "spremni" da vode drustvo i "brinu" o njemu. Ti i takvi su kroz vekove gledali kako da se otarase "nesposobnih sunarodnika " za koje oni moraju da "brinu". Ta "elita" je dovoljna samoj sebi, smatraju da su vlasnici zemljine kugle i da je ona samo njihova, svi drugi oko njih su im balast i visak koji im uopste nije potreban. To je dokazana istorijska dogma katolickog hriscanstva i njihovog poimanja zivota, malo li je primera u istoriji kako je taj um satirao i ubijao na najbestialniji nacin svoje sunarodnike. Masakriranje Jevreja i Srba kroz celu istoriju je dokaz i primer da nije uputno baviti se pozitivnim ljudskim vrednostima koje posedujemo kao ljudska bica, na koje nam je svojim rodjenjem ukazao i potvrdio sin Bozji. Svaki pravac delovanja te pozitivne ljudske energije je osudjeno na propast od vladajuce svetske nomenklature. Danas na svetu orgijaju tajne i polutajne organizacije, koje pod izgovorom humanosti i brige za drustvo, sprovode razne projekte svetskih planera propasti stanovnistva. Zar se to nije desavalo u blizoj i daljnoj proslosti. NEKO je uvek u istoriji planski ubijao i sakatio narode, neki su ostajali neokrnjeni i jos se vise razvijali u novoj svetskoj pljacki. Uvek je ista prica,ova milijarderska budala nas zaludjuje u ime njegovih sefova i nagovestava da ce biti bolje kada nas prebroje posle ovog njihovog najnovijeg izuma - Covida. Nas Srpski narod je pod nevidjenim pritiskom da nas do te mere ponize, da budemo najobicnije zivotinje na nekim farmama i parovima,sve zbog golog opstanka jer su nas upravo TI koji su sve to organizovali, zajedno sa Titom u medjuvremenu unakazili. Naravno da ih nije sramota da prave takve emisije, niko se u ovoj drzavi nije pobunio protiv takvog izivljavanja nad nasom decom,gle cuda, skocise sa ogromnom drustvenom energijom protiv ugrozavanja neke buduce "elite" njihovog drustva.

 4. Gagi says:

  Vidi li neko, da je ova Mikina skola bila neka pedagoska ustanova za razmazenu komunisticku bogatasku decu. Vidili li neko, na koji nacin se danas edukuju i prave novi drustveni "umetnici". Nema vise neke nauke i znanja, dovoljno je da ih zatvoris u koncentracioni logor i drustvena "umetnost" moze da se realizuje za par meseci. Ti logorasi daleko vise maltretirani i ljudski unizavani, postaju drustveno pozeljna vrednost i primer nasem narodu kako je uspeh jedino moguc. Mika je mala maca za ove nove pedagoge, ocigledno je da je bio nelojalna konkurencija novim tendencijama u stvaranju VIP drustvenih licnosti druge "skole".

  • Kosovac says:

   @ Gagi, …..Vidim, vidim sve ovo što si rekao za Mikinu školu. Sve si u pravu kao da sam ja rekao. Da znaš, to je sve zamešatestvo od one Marije Lukić (maskota BBC News) koja je najašila Jutku još davno pre nego što je Džo Bajden pobedio Trampa. ……………To je sorošoidni izum. Video si to ako čitaš novine. ……………Još od vremena kada je Hilari pričala trač da je Tramp neku svoju lepuškastu gošću uhvatio za πčku. Pa su onda u toj predizbornoj kampanji očekivali da će Tramp da padne kod moralno podobnih Amerikanaca. Međutim, tada je Tramp primenio kontra taktiku, objavio je podatak da je i Hilari jednu svoju lepuškastu gošću uhvatila za πčku. Hilari je otišla u Ende. ……………Ovaj događaj oko Mikine škole je veoma koristan za nas medijumske potrošače. Zbog onoga „Ne pada sneg da pokrije breg“, pa „Pustio bih ja njega, ali neće on mene“. Ali mi se najviše sviđa finale „Tresla se gora, rodio se miš“. ……………Moje želje sa dna kace su takve, da bih najradije da Jutka svoja tri meseca zatvora zameni sa sorošoidnim Srpskim sudijama tante za kikiriki: Jutka da izađe napolje, a Sudije da ga zamene u trajanju od 3 godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *