Američki muzičar gurnuo rusku zastavu u gaće

Američki muzičar gurnuo rusku zastavu u gaće

4 avgusta 2013

Jared Hasselhoff of Bloodhound GangPa, građani liberalne opozicije, će nastaviti da puze na kolenima ispred SAD? Amerikanci su pokazali kako se odnose prema Rusiji i Rusima , pišu današnje ruske novine.

Sve je počelo na sinoćnom koncertu – 2 avgusta 2013. godine, kada je bas gitarista američkog benda Bloodhound Gang Džared Henegan, koja je nastupala u klubu „Ibica“ u Odesi, ušuškao u pantalone rusku zastavu i izvukao je ga na drugu stranu. A onda, uz reči „Nemoj reći Putiny“, bacio je u masu.

Muzičari ove grupe važe za – tipične predstavnike američke umetnosti i sudeći po svemu, predstavljaju velike Američke patriote. Oni su poznati po tome, što vrše nuždu sa krova na ulicu ili međusobno, jedan drugom u kape i to tokom koncerta.

Pitam se, kako bi reagovala Bela kuća, da tako nešto uradi neko sa američkom zastavom na koncertu u jednoj od njenih susednih zemalja, (koje se graniče sa Sjedinjenim Američkim Državama) – pitaju se ruski mediji!?

I vi zaista verujete, da narod, koji se ovakvim načinom odnosi prema nama, mogu da nam žele dobro, pitaju se Rusi? I da li onda, posle ovoga, moramo davati podršku političarima, koji nam govore, da je potreba da se „fokusiramo na Ameriku“, i trčati američkim ambasadorima da bi im se odala počast, završavaju svoju misao ruski mediji?

Da li ćemo se i mi pretvoriti u ovakvo isto smeće ili ćemo ostati Ruci?

P. S.

Gitarista nije čak ni pokušao opravdati ovakvo svoje ponašanje. Čini se da je ovakvim načinom odreagovao na rusku politiku. Zanimljivo je, na šta konkretno – zabranu promocije seksualnih perverzija (takve građane bi ovo i moglo da zbuni) ili za kaznu Aleksejy Navaljnomu zbog krađe? Jer, oni vole Rusiju, otprilike, toliko koliko i on …

(Vaseljenska.com)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *