АМЕРИЧКИ ПОЛИЦАЈАЦ УБОДЕН У ВРАТ! Нетрпељивост грађана наставља да расте, нападачи рањени из ватреног оружја!

AMERIČKI POLICAJAC UBODEN U VRAT! Netrpeljivost građana nastavlja da raste, napadači ranjeni iz vatrenog oružja!

4 juna 2020

Jedan policajac napadnut je sinoć u njujorškoj četvrti Bruklin i uboden nožem u vrat dok je patrolirao ulicama sa zadatkom da spreči pljačke prodavnica, izvestio je AP.

U izveštaju se navodi da je napadač pratio policajca i iznenada ga ubo nožem u vrat.Potom je napadač teško ranjen iz vatrenog oružja, dok su druga dva policajca lakše povređena, u ruke iz vatrenog oružja.

Napad u Bruklinu se dogodio uoči ponoći, u vreme policijskog časa uvedenog zbog višednevnih protesta zbog brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu.

Prema rečima poverenika njujorške policije Dermota Šea, trojica policajaca zbrinuti su u bolnici i nisu životno ugroženi, dok je napadač na policajca hospitalizovan s više prostrelnih rana i nalazi se u teškom stanju.

On je napad na policajca nazvao kukavičkim, podlim i ničim neizazvanim, ali je ukazao da ga zbog antipolicijske retorike tokom uličnih protesta ovakav čin agresije nije iznenadio.

KOMENTARI2 komentara

  1. Von Urok van der Evil says:

    Kratak noz...

  2. Rista says:

    Kad se neko prejede onako životinjski, a pogotovo ako ga neko usput i kljuka, onda ode i povrati. Nije čovek guska. Mene nakljukali a ja još i malo jačeg apetita i brate mili, prejo sam se i korone i američkih pobuna i pametne Rusije i Kine i glupave Amerike i Antife i Kona i Vucica i Crnaca koji kradu majice i gaće i povratio prošle noći, Sada mi treba nešto nežnije, kao neka žuta supa ili ruski čaj pa makar samo jednom. Na primer Put Jorgovana. Ali ako neko pokuša da poredi Put Jorgovana sa crncima ili kojekakve druge gluposti, da se strelja pre nego mi se smuči ponovo i bude vaspitno i doživotno cenzurisan, jer ne mogu više da podnesem samopljuvanja Srba koji već sami nazivaju jedan deo Srba Srbijancima sistemom Hrvata i Milogoraca, dakle nacista. Jednom rečju, treba mi rehabilitacija za sve ove mesece sipanja pominja u moj probavni sistem. Doživeo sam raspad sistema a kao pomoć može da mi se servira i jagnje na žaru sa srpskom salatom. To je za mene najlepše osveženje. Piva, vina i rakije mi ne treba, jer imam zalihe u organizmu za tri života. Ostalo iz mladosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *