АМЕРИЧКИ ПОТПУКОВНИК ТВРДИ: „РУСИ могу УКРАЈИНУ да претворе у ПЕЈЗАЖ ПОПУТ ОНОГ НА МЕСЕЦУ“

AMERIČKI POTPUKOVNIK TVRDI: „RUSI mogu UKRAJINU da pretvore u PEJZAŽ POPUT ONOG NA MESECU“

4 februara 2023

Američki predsednik Džo Bajden i njegov ukrajinski kolega Vladimir Zelenski našli su se u mat poziciji. Svaki njihov potez dovešće do katastrofe, napisao je američki potpukovnik Danijel Dejvis u članku za 19Fortyfive.

Odlukom da ukrajinske trupe naoružaju do zuba, Sjedinjene Države će neminovno gurnuti svet ka nuklearnom ratu.Napuštanjem intenzivnog snabdevanja oružjem, Vašington će Zelenskog ostaviti u ćorsokaku, smatra autor. Zastoj bi se mogao nastaviti u nedogled, „Ukrajina će bukvalno krvariti“ i učiniti da njena teritorija „izgleda kao lunarni pejzaž“, upozorio je Dejvis.

Autor smatra da je jedina ispravna odluka za Sjedinjene Države sklapanje sporazuma pod uslovima prihvatljivim za obe strane. Međutim, to ne bi trebalo da stvori preduslove za svetski rat, naglasio je potpukovnik.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Divan pejzaz za snimanje filma: KAJO SU AMERIKANCI SLETELI NA MESEC.

  2. padre says:

    Ovi bi svugde stvarali uslove prihvatljive za sve, kao za Srbiju i KiM! A pri tome misle, ono, šta je prihvatljivo za njih!

  3. Petrovgrad says:

    Tako je uništen i Vukovar, a u Vukovaru najviše je bilo kuća čiji su vlasnici bili Srbi. Te srušene kuće, uglavno pripadaju Rusima, koji žive u Ukrajini. U prvim redovima su mobilisani Rusu, državljani Ukrajine. U rato u bivšoj SFRJ među prvim je poginuo brat Sonje Biserko u redovima ZENG-e, iza mu je bio bio oficir koju mu čuvao ledja, ako se povuče ili odustane, daga časti metkom u potiljak. Nisu ludi Ukrajinci da svoje mobilišu u prve redove, a da Ruusi šetaju po Kijevu ili da beže na zapad ili Rusiju. U Ukrajini, ven oslobodjenih oblasti i Krima živi najmanje milion Rusa, neka je mobilisano 10%. Verujem da nisu svi mobilisani kao kuvari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *