АМЕРИЧКИ ПРЕДСЕДНИК ПРОТИВ ЂУКАНОВИЋА! Доналд Трамп исмејао црногорску диктатуру: Овако се поступа са издајницима и марионетама (ВИДЕО)

AMERIČKI PREDSEDNIK PROTIV ĐUKANOVIĆA! Donald Tramp ismejao crnogorsku diktaturu: Ovako se postupa sa izdajnicima i marionetama (VIDEO)

3 januara 2020

Servilnost crnogorskog režima u liku Duška Markovića i Mila Đukanovića svakim danom ruši sve granice diplomatske korektnosti i političkog ukusa.

Dug je i za Crnu Goru poguban put, koji je prošao DPS dvojac sa koalicionim partnerima ne bi li Sjedinjene Američke Države učinio saveznikom: od ponižavanja porodica žrtava NATO agresije 1999.godine, preko antiruske histerije i uvođenja sankcija bez ijednog valjanog osnova istorijskom savezniku Rusiji, do izdaje Srbije i priznavanja kvazidržave Kosovo.Ali, na poltronske manire i spremnost na izdaju državnih interesa i sopstvenog naroda na Zapadu ne gledaju onako kako državni vrh najmlađe NATO članice želi.

Tamo, na Zapadu, imaju interese ali ne i poštovanje i ljubav za kojom čelnici Crne Gore toliko žude, i ne libe se da na svakom koraku to i pokažu.

Prvo je američki predsednik Donald Tramp grubo odgurnuo premijera Crne Gore na NATO samitu, nazvavši ga „kreštavom propalom kučk*m“.

Onda je raspršio iluzije Vlade koje je servirala građanima Crne Gore da je poklalja države NATO-u cena za bezbednost, izjavivši da je:

„Crna Gora malena zemlja sa veoma snažnim i agresivnim ljudima. Ako oni krenu da ispolje agresivnost, eto nas u Trećem svetskom ratu.“

Sad je i tviter zajednica krenula u otvorenu kvalifikaciju zvaničnika Crne Gore, nazvavši ih onako kako to većina građana odavno čini.

Uz proratni video na kome se, uz prigodnu muzičku podlogu, prikazuje kako Tramp „ćuška“ jednog, a u prolazu „tapše“ drugog, na Tviter nalogu „Ko su neprijatelji Srba“, jasno su označeni Milo Đukanović i Duško Marković kao NATO crnogorski diktatori.

Brojni komentari uz video potvrđuju kako se lideri Crne Gore kotiraju na Zapadu, uprkos upinjanju da dokažu suprotno:

„Melanija je obavestila svog supruga koliko su veliki izdajnici i kriminalci. Ovako se postupa sa izdajnicima i marionetama“ i „dve izdajice očajnički traže Trampovu ljubav.“

Do sada predsednik i premijer nisu ispoljavali „državničku silu“ prema više nego neprijateljskim i ponižavajućim tonovima koji sve češće stižu sa zvaničnih zapadnih adresa. Ni ovog puta javnost Crne Gore ne može očekivati promenu na tom planu.

Zato je započela sezona progona srpskog naroda i otimanja crkvene imovine – tu će „država“ pokazati svu snagu. Kad već na drugom mestu ne može.

(in4s.net)

KOMENTARI6 komentara

 1. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  E, vala ako je to morala tek Melanija da mu kaže te dve lepe o Milu i njegovim saradnicima, pa gde je onda ta čuvena Mi5, 6, Cia, Dea, Fbi i slični džabalebaroši? Izdala je nas i slovenija, i oni su zaustavili gradnju crkve na ulazu u Ljubljanu. Nego nama Srbima će sve oduzeti na zemlji što ima, jer naše blago je na nebesima sa Hristom, Gospodom našim i Spasiteljem.

  • Ivana says:

   Pa jel nije naš Janković glavna ličnost u Ljubljani pa opet nikakve koristi, da je Hrvat ili šiftar taj bi znao raditi za svoje ali Srbin.

   • Cp6a says:

    Ha, ha, pa taj Janković beše li dizao u nebesa Svilanovića, Gašu Kneževića il' Žarka Koraća? Tako nekako.

  • Gagi says:

   Dobra misaona postavka. Dodao bih, uvek su me cudili bezveznjaci koji jure za autograme i poneki pozdrav sa vaznim licnostima. Vremenom sam shvatio da im taj neformalni kontakt stvara utisak neke licne satisfakcije koji oni nemaju ili nemaju tu zivotnu energiju da izguraju nesto vise. Takvi likovi se odmah posle takvog kontakta poistovecuju sa tom energijom moci i to ih drzi neko vreme. Sve ovo moze da se preslika na drzave, uvek slabi i gubitnici zele da budu sa jakima i mocnima. Nasa Srbija je takva, uvek je bila jaka i mocna, mi Srbi smo uvek bili mocni, sve dok najgori iz naseg roda nisu prodali prvo sebe a onda i svoje sunarodnike. Stalno se ponavlja ista greska Srbima, nametnu nam se zedni i gladni, usput su grlati a hoce i da udare. E, kada takvi uzmu vlast, ponasaju se kao pijani gost u kafani, caste celu kafanu i izigravaju velike gazde. Podrazumeva se da tu moc koju imaju nije njihova, eno lobanja i kosti u Grckoj, vlasnika ove Srbije. Onda nas Srbe prvo prevari Karadjordjevic Aleksandar,olos koji tudje samrtne ropce i najgoru ljudsku muku "svojih ratnika" velikodusno ustupa nepoznatim i nezasluzenim gostima te kafane. Pijani "dobrotvor" stice nove prijatelje, sve je lepo i divno, novi prijatelji mu nazdravljaju, gorde ga i velicaju, na kraju racun te zajebancije mora da se plati. Ko zna i zbog cega je sve bio duzan "tamo nekom" dobrotvoru da postojimo. Nastaje promena u suncevom sistemu, otvorila se i crna rupa. Vlasnik kafane postaje neki Joza, kod njega nema zajebancije, preostali dug mora da se plati, ovi drugi sto su popili nisu duzni, onaj koji ih je castio mora sve da plati. Kafanski pevaci su pametniji od svakog politicara koji sebe naziva drzavnikom, oni se pozdrave , poljube, otpevaju i uzmu pare. Malo sam CRNA PTICO oduzio, nista oni NAMA nece oduzeti, proklete duse ce dati i pokloniti sve zbog svog "blagostanja". U pravu si jedno, ako smo sa Gospodom, ako verujemo u sebe, ako imamo sebe, sta nam ko moze. Pozzz

 2. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Car i psalmista David reče; "Koga imam na nebu? I s Tobom ništa neću na zemlji." Psalam 73. To nam je sudbina jer nebeski smo narod. "I koji hoće da se sudi s tobom i košulju tvoju da uzme, podaj mu i haljinu." Matej 5:40. Jer naše carstvo nije od ovoga sveta, već od onoga koje će na kraju doći i na ovaj svet, pravedno ne propadljivo.

  • Ljubljana says:

   Pare su u pitanju, imamo novo dzamiju za 30 miliona katarskih eura..nije losa minaret je cudo ali idite sada u centar Ljubljane...minuta od parlamenta, pored Narodnega , modernog muzeja, opere, na ulazu u Tivoli stoji 90 let stara pravoslavna crkva Cirila i Metoda. Elitna lokacija napram djamiji koja stoji u getu - prljavi deo Siske za Pivovarno union i pored ZZ zaposlovanje..ako platite Jankovicu par miliona sve je moguce ;)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *