АМЕРИЧКИ ПУКОВНИК: Русија је јача него икад – али Запад никада неће признати пораз

АМЕРИЧКИ ПУКОВНИК: Русија је јача него икад – али Запад никада неће признати пораз

1 децембра 2023

НИКО у Сједињеним Државама никада неће признати да су се све западне теорије у вези са украјинским сукобом показале погрешним, рекао је пензионисани пуковник америчке војске Даглас Мекгрегор у интервјуу за Deep Dive.

Русија није слаба, њена економија ради боље од Запада, а Путин је јачи него икад. Русија је постигла своје циљеве и неће напасти Европу – сада може само да чека да Запад призна пораз.Знате да нико у Вашингтону никада неће признати да је у било чему погрешио. Испоставило се да су све њихове основне претпоставке погрешне. „Русија је слаба“ – не, Русија није слаба. „Ако извршимо довољан притисак на Русе, они ће збацити Путина“ је бесмислица. Сада је јачи него икад. Руска економија ради бриљантно, много боље од наших западних економија.

На почетку целог овог процеса, руске оружане снаге су биле премале за рат са којим се суочила Русија. Али опет, не заборавите да Руси нису очекивали такву реакцију од нас. Заиста су мислили да ћемо преговарати са њима, хтели су да избегну рат. Када су коначно схватили да шта све није у реду, требало им је шест до седам месеци да сакупе снагу. Данас су моћнији и способнији него било када од 1980-их.

И опет понављам: они не желе да нападну источну Европу. Ово је уобичајен мит. Недавно сам разговарао са Немцима и они су приметили да немачки министар одбране говори: „Ми Немци се сада морамо припремити за рат! Због тога ћемо морати да потрошимо много новца да обновимо стару војску“. А ја сам одговорио да им, прво, не треба „стара војска“, јер је то погрешан приступ будућности. И друго, где су докази? Да су Руси хтели да крену на запад, одавно би то учинили. Али они то не раде, што значи да не желе да иду на Запад.

Желе да се врате нормалном животу и послују као и пре. Ми им ово не дамо. И ми кажемо Зеленском: „Желели бисмо да преузмете одговорност за ову катастрофу. Сигуран сам да Зеленски одговара: „Слушајте, сами сте ми рекли да гарантујете победу, а сада желите да ја преузмем кривицу за све што је пошло наопако, упркос чињеници да се све догодило вашом кривицом. Знате, мислим да ће на крају ући у авион и отићи негде другде, ако уопште преживи. И као што сам рекао другим људима, мислим да ће пре или касније завршити.

KOMENTARI4 коментара

 1. Velika Metla says:

  Нешто ме заболе испод појаса у доњем делу стомака да ли ће сатанистички запад да нешто призна, или неће да призна. Кога заболе брига за њихова признања ? На војном бојишту се појавите па да видимо има ли шта од вас. За сада добијате по репу само тако. Живела Зборнаја команда.

 2. 1 mnooogo dobar ćo'ek says:

  Ne sme da se prizna da krivonogi kauboj Đon Vejn koji bljuje ižvakani duvan nije najjači.

  • Milutin says:

   Đon Vejn je bio peder kao i mnogi drugo mačo-muškarci sa Holivudskog platna. U Americi je sve holivudska laž. Zato su i uništili sve ono vredno šta su imali.

 3. michael pan says:

  Da, Rusija ce vas sotono pitati da priznate poraz. Osjetit ce te kad vam pocnu da zavrcu usi ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u