АМЕРИЧКИ РАЗАРАЧ УШАО НА ТЕРИТОРИЈУ РУСИЈЕ: Реаговао понос Путинове флоте, ЕВО ЧИЈИ ЈЕ БРОД ПОДВИО РЕП

AMERIČKI RAZARAČ UŠAO NA TERITORIJU RUSIJE: Reagovao ponos Putinove flote, EVO ČIJI JE BROD PODVIO REP

24 novembra 2020

BROD Pacifičke flote Rusije „Admiral Vinogradov“ zaustavio je kršenje državne granice Rusije od strane razarača američke ratne mornarice, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

– Veliki brod Pacifičke flote „Admiral Vinogradov“ zaustavio je kršenje državne granice Ruske Federacije od strane razarača američke mornarice „Džon Mekejn“ u zalivu Petar Veliki – navodi se u saopštenju.Dodaje se da je američki razarač „Džon Mekejn“, koji je ušao u teritorijalne vode Rusije, prešao dva kilometra preko granične linije.

Brod „Admiral Vinogradov“, koji je direktno pratio američki razarač, upozorio je strani brod preko međunarodnog kanala veze na nedopustivost takvih dejstava i mogućnost „primene manevra taranskog udara za izbacivanje uljeza iz teritorijalnih voda“, ističe se u saopštenju Ministarstva.

Ministarstvo je naglasilo da je nakon upozorenja američki razarač odmah otišao u neutralne vode.

Takođe se dodaje da je ruski brod „Admiral Vinogradov“ nastavio da prati kretanje američkog razarača i da je u ovu oblast upućena i korveta „Soveršeni“.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. farting machinen says:

    Haaahaaahaaaaaa...😂😂😂... RAZARAČ Džon Mekejn🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...pa nema ko njegovu bulju nije razarao, posebno Rusi i žuti 😘

  2. M says:

    Rusi i Kinezi se ni ne usude svojim ratnim brodom ući u USA teritorijalne vode!Da uđu,USA bi vjerovatno zarobila taj brod,poslala svoje ljude na njega da ga prouče,i još jedno vrijeme držala uhapšenike u reštu i zahebavala,a po medijima trubila o svom uspjehu!

  3. Gardista says:

    Zakucali Ameri na Ruska vrata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *