АМЕРИЧКИ РАЗАРАЧ УШАО НА ТЕРИТОРИЈУ РУСИЈЕ: Реаговао понос Путинове флоте, ЕВО ЧИЈИ ЈЕ БРОД ПОДВИО РЕП

АМЕРИЧКИ РАЗАРАЧ УШАО НА ТЕРИТОРИЈУ РУСИЈЕ: Реаговао понос Путинове флоте, ЕВО ЧИЈИ ЈЕ БРОД ПОДВИО РЕП

24 новембра 2020

БРОД Пацифичке флоте Русије „Адмирал Виноградов“ зауставио је кршење државне границе Русије од стране разарача америчке ратне морнарице, саопштило је Министарство одбране Русије.

– Велики брод Пацифичке флоте „Адмирал Виноградов“ зауставио је кршење државне границе Руске Федерације од стране разарача америчке морнарице „Џон Мекејн“ у заливу Петар Велики – наводи се у саопштењу.Додаје се да је амерички разарач „Џон Мекејн“, који је ушао у територијалне воде Русије, прешао два километра преко граничне линије.

Брод „Адмирал Виноградов“, који је директно пратио амерички разарач, упозорио је страни брод преко међународног канала везе на недопустивост таквих дејстава и могућност „примене маневра таранског удара за избацивање уљеза из територијалних вода“, истиче се у саопштењу Министарства.

Министарство је нагласило да је након упозорења амерички разарач одмах отишао у неутралне воде.

Такође се додаје да је руски брод „Адмирал Виноградов“ наставио да прати кретање америчког разарача и да је у ову област упућена и корвета „Совершени“.

(Спутњик)

KOMENTARI3 коментара

  1. farting machinen says:

    Haaahaaahaaaaaa...😂😂😂... RAZARAČ Džon Mekejn🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...pa nema ko njegovu bulju nije razarao, posebno Rusi i žuti 😘

  2. M says:

    Rusi i Kinezi se ni ne usude svojim ratnim brodom ući u USA teritorijalne vode!Da uđu,USA bi vjerovatno zarobila taj brod,poslala svoje ljude na njega da ga prouče,i još jedno vrijeme držala uhapšenike u reštu i zahebavala,a po medijima trubila o svom uspjehu!

  3. Gardista says:

    Zakucali Ameri na Ruska vrata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u