АМЕРИЧКИ СЕНАТОР И ДОКТОР СКОТ ЈЕНСЕН ЗАПРЕПАСТИО АМЕРИКУ: Лекари добили инструкцију да као умрле од Covid-19 воде и оне који нису тестирани

AMERIČKI SENATOR I DOKTOR SKOT JENSEN ZAPREPASTIO AMERIKU: Lekari dobili instrukciju da kao umrle od Covid-19 vode i one koji nisu testirani

11 aprila 2020

SENATOR iz američke savezne države Minesote – Skot Jensen – izjavio je u jednoj TV-emisiji da su lekari od Ministarstva zdravlja Minesote dobili uputstvo da prijavljuju Covid-19 kao uzrok smrti čak i ako preminuli pacijent nikada nije bio testiran.

Senator Jensen, koji je sam lekar, rekao je da nikada u svojoj 30-godišnjoj karijeri nije dobio konkretna uputstva o tome kako popuniti umrlicu.



Očigledna je politika Minesote – da se sve pneumonije ili „gripu slične bolesti“ prijavljuju kao Covid-19 slučajevi, sa ili bez testiranja – u vezi sa američkom politikom, kako je opisano u zvaničnim memorandumima CDC-a.

Ovo, međutim, nisu nove informacije, ovde smernice CDC-a samo su potvrda.

U stvari, vlade Italije, Nemačke, Velike Britanije i Austrije rade isto.

Dakle, iako otkriće dr Jensena nije toliko šokantno kao što bi bilo pre samo 10 dana, njegova izjava bar pokazuje da u medicinskom svetu takve smernice nisu normalne.

U intervjuu sa Loranom Ingramom, Jensen je takve smernice opisao kao „smešne“.

Jensen je naglasio da nije uobičajena praksa da se ikada stavljaju „pretpostavke ili verovatnoće“ na umrle, već da se lekari „drže činjenica“.

Pitanje naprosto visi u vazduhu: zašto se čini da nacionalne i regionalne vlade naduvavaju statistiku o smrti od Covid-19?

(The original source of this article is OffGuardian

Copyright © OffGuardian, OffGuardian, 2020)

KOMENTARI



3 komentara

 1. persida says:

  Koja farsa, ko god je umro poslednjih meseci vodi se kao zrtva korone. Druge bolesti kao da su nestale na ovoj planeti. A milioni glupaka to gutaju i plase se, nose maske, komeNdija.

  • Gardista says:

   Koji Covid, sta je to. Alo Srbijo, probudi se da ne bude kasno,kad ti prvi komsija posle pandemije bude onaj migrant sto se svrckao za vreme politickog casa i u ruci nosi nasu licnu kartu i bude na izbornom mestu 3 i glasa za dragog nam predednika Vucica velikousnog, kome treba 30% glasaca za celzijus...jado,jadni li smo.

 2. Nebeska Srbija says:

  Pa da bi nas cipovali,eto zasto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *