АМЕРИЧКИ СПЕЦИЈАЛАЦ убијао за црногорску мафију

AMERIČKI SPECIJALAC ubijao za crnogorsku mafiju

4 avgusta 2018

Američki specijalac i pripadnik elitne jedinice „Foke” Danijel Dejvid Korbet, koji je uhapšen u Beogradu učestvovao je u surovim likvidacijama između „škaljarskog” i „kavačkog” klana, kao i u obračunima srpske mafije, saznaje Borba u vrhu MUP-a Srbije.Protiv Korbeta je početkom juna podignuta optužnica zbog nedozvoljenog nošenja oružja, a sumnjiči se za umiješanost u likvidacije mafijaša u Srbiji. Prema pisanjima nekih medija u Srbiji Korbet je uhapšen jer je za metu imao visokopozicioniranog srpskog zvaničnika.

Korbet je uhapšen u štek-stanu u Beogradu i kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim serijskim brojem. Pored Korbeta, uhapšeni su i srpski državljani N.V., N.P. i N.A.

Postoji osnovana sumnja da je pištolj koji je zaplijenjen prilikom hapšenja ovog specijalca korišćen za ubistva kriminalaca, zbog čega je naloženo dodatno balističko vještačenje, navodi portal.

Istražitelji provjeravaju saznanja da je Korbeta angažovala mafija kao pucača za seriju likvidacija crnogorskih mafijaša u Srbiji.

„Istraga je pokazala da su lica koja su uhapšena sa Korbetom povezana sa kriminalcima i iz Crne Gore, pa se sumnja da ta grupa ima veze sa obračunima dva suprostavljena narko klana“, ističe sagovornik Borbe.

Korbet je, kako su prenijeli mediji, zaposlen u firmi „Rejven militari”, čiji je suvlasnik Džej Futlik, nekadašnji specijalni asistent Bila Klintona.

Bio je pripadnik Tima 6, elitne jedinice američkih marinaca, poznate kao „foke”.

Pripadnici „foka” sprovode tajne antiterorističke operacije, ima ih oko stotinak, a baza im se nalazi u Dem Neku u Virdžiniji, i poznati su kao mornarička grupa za specijalne ratne operacije (DEVGRU).

(in4s)

KOMENTARIJedan komentar

  1. PRVA LINIJA says:

    STA NIJE U REDU... PO CELOM SVETU UBIJAJU I MASAKRIRAJU ZA AMERICKE INTERESE CIVILE... IRAK, BOSNA, SRBIJA, LIBIJA, SIRIJA, UKRAJINA, KINA, KOREJA, VIJETNAM... SAD UBIJA PO SRBIJI ZA SVOJ LICNI INTERES... NOVAC... NIJE ON NAS PROBLEM... TI NASI DRIPCI KOJI SU GA ANGAZOVALI I KOJI MU POMAZU DA PROLIVA SRPSKU KRV... ONI SU PROBLEM I NJIH TREBA RESITI... RESITI ZA PRIMER... SVIM DRUGIMA... VREME JE... KRAJNJE JE VREME...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *