АМЕРИЧКИ ВОДИТЕЉ: „Ујединимо се да не би завршили као Срби, Хрвати и Муслимани“ (ВИДЕО)

AMERIČKI VODITELJ: „Ujedinimo se da ne bi završili kao Srbi, Hrvati i Muslimani“ (VIDEO)

7 novembra 2020

Voditelj i komičar Bill Mejer pozvao je Amerikance da slede primer Gven Stefani i Blejka Šeltona, odnosno da ostave politiku po strani i vole se.

Gven Stefani podržava demokrate, dok je Blejk naklonjen republikancima.

„Sad kada su i zvanično vereni, moraju da se venčaju, za dobro nacije. Ako nam treba jedna stvar, to je simbol ujedinjenja plave i crvene Amerike“, rekao je Mejer, dodavši da su se mediji dosta bavili time koliko suprotstavljene stavove imaju ovo dvoje pevača, a oni su ipak našli zajednički jezik.Nakon nekoliko minuta govora o njima, odlučio je da pošalje poruku građanima SAD, gde je spomenuo i sukobe na Balkanu.

„Tokom kampanje puno se pričalo o tome ko može da nas ujedini. Nijedan predsednik ne može to, moramo sami. Postoje samo dva puta za ovu zemlju. Ili ćemo se ujediniti i zaboraviti na naše razlike ili ćemo postati Balkan“, počeo je izlaganje.

„Decenijama je Sarajevo u Jugoslaviji bilo raznolik grad u kojem su Srbi, Hrvati i Muslimani živeli zajedno u prijateljskim odnosima. Godine 1984. bili su domaćini Olimpijskih igara. Osam godina kasnije, ljudi su ubijani snajperima dok su išli po mleko. Nemojte da mi kažete kako to i ovde nije moguće“, dodao je.

Naglasio je i da, ako ih je sadašnji predsednik nečemu naučio, to je da se događa i ono što je nekada bilo nezamislivo. Kako prenosi portal Indeks, zanimljivo je da, dok je Mejer govorio, u pozadini nije išla fotografija tog grada, već zagrebačkog Dolca.

KOMENTARI6 komentara

 1. milos says:

  Red je da i sami probaju svoje "obojene revolucije"

 2. E.Lirsch says:

  Pas vam mater smrdljivu. Zavrsicete ko svaki drugi zloocinac, ubica i pljackas. BOG ce vam sam suditi. A kokliko ste ZLOOCINA pocinili… Ne bi ' vam ja bio u kozi. Akrepi anglosaksonski. I vama cuka poslednje vreme.

 3. RASPUCHIN says:

  E da mi imamo pametnih Srba u SAD-"U" , kao što nemamo , pa da skupe neki sitniš i tuže ovog idiota koji priča gluposti bez i malo razumjevanja prošlosti "naših naroda i narodnosti". Promocija "bratstva i jedinstva" , na mala vrata , između ustaških koljača i više od 700.000 zaklanih Srba u Jasenovcu i još toliko na ostatku "ovih proser... , pardon , prostora". Što ne pomenu "bratstvo i jedinstvo" njegovih predaka okupatora i starosjedilaca kontinenta???

 4. padre says:

  Sa Dolcem su ipak manje pogrešili,nego obično!

 5. Milan says:

  Amerika (USA) je mnogo nesrece donela brojnim nacijama u svetu. Ja joj od srca zelim obojenu revoluciju Ukrainskog tipa, raspad zemlje po Jugoslovenskom modelu i na kraju dugotrajan gradjanski rat nalik onom u Siriji. Iza svih ovih desavanja, posredno ili neposredno, stoji Amerika.

 6. filip says:

  Ovo je lupetanje jer pitanje je kako da se ujedine oni koji Američku naciju vide kao jedinstvenu sa onima koji su rasturili Srbe Muslimane i Hrvate To je jednostavno nespojivo samo po sebi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *