АМЕРИЧКИ ВОДИТЕЉ: „Ујединимо се да не би завршили као Срби, Хрвати и Муслимани“ (ВИДЕО)

АМЕРИЧКИ ВОДИТЕЉ: „Ујединимо се да не би завршили као Срби, Хрвати и Муслимани“ (ВИДЕО)

7 новембра 2020

Водитељ и комичар Билл Мејер позвао је Американце да следе пример Гвен Стефани и Блејка Шелтона, односно да оставе политику по страни и воле се.

Гвен Стефани подржава демократе, док је Блејк наклоњен републиканцима.

„Сад када су и званично верени, морају да се венчају, за добро нације. Ако нам треба једна ствар, то је симбол уједињења плаве и црвене Америке“, рекао је Мејер, додавши да су се медији доста бавили тиме колико супротстављене ставове имају ово двоје певача, а они су ипак нашли заједнички језик.Након неколико минута говора о њима, одлучио је да пошаље поруку грађанима САД, где је споменуо и сукобе на Балкану.

„Током кампање пуно се причало о томе ко може да нас уједини. Ниједан председник не може то, морамо сами. Постоје само два пута за ову земљу. Или ћемо се ујединити и заборавити на наше разлике или ћемо постати Балкан“, почео је излагање.

„Деценијама је Сарајево у Југославији било разнолик град у којем су Срби, Хрвати и Муслимани живели заједно у пријатељским односима. Године 1984. били су домаћини Олимпијских игара. Осам година касније, људи су убијани снајперима док су ишли по млеко. Немојте да ми кажете како то и овде није могуће“, додао је.

Нагласио је и да, ако их је садашњи председник нечему научио, то је да се догађа и оно што је некада било незамисливо. Kако преноси портал Индекс, занимљиво је да, док је Мејер говорио, у позадини није ишла фотографија тог града, већ загребачког Долца.

KOMENTARI6 коментара

 1. milos says:

  Red je da i sami probaju svoje "obojene revolucije"

 2. E.Lirsch says:

  Pas vam mater smrdljivu. Zavrsicete ko svaki drugi zloocinac, ubica i pljackas. BOG ce vam sam suditi. A kokliko ste ZLOOCINA pocinili… Ne bi ' vam ja bio u kozi. Akrepi anglosaksonski. I vama cuka poslednje vreme.

 3. RASPUCHIN says:

  Е да ми имамо паметних Срба у САД-"U" , као што немамо , па да скупе неки ситниш и туже овог идиота који прича глупости без и мало разумјевања прошлости "наших народа и народности". Промоција "братства и јединства" , на мала врата , између усташких кољача и више од 700.000 закланих Срба у Јасеновцу и још толико на остатку "ових просер... , пардон , простора". Што не помену "братство и јединство" његових предака окупатора и старосједилаца континента???

 4. Milan says:

  Amerika (USA) je mnogo nesrece donela brojnim nacijama u svetu. Ja joj od srca zelim obojenu revoluciju Ukrainskog tipa, raspad zemlje po Jugoslovenskom modelu i na kraju dugotrajan gradjanski rat nalik onom u Siriji. Iza svih ovih desavanja, posredno ili neposredno, stoji Amerika.

 5. filip says:

  Ovo je lupetanje jer pitanje je kako da se ujedine oni koji Američku naciju vide kao jedinstvenu sa onima koji su rasturili Srbe Muslimane i Hrvate To je jednostavno nespojivo samo po sebi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u