АМЕРИЧКИ ВОЈНИК ДИГАО РУКЕ ОД СВЕГА И СВЕ ОТКРИО: „Америчка војска је гора од нациста!“ (ВИДЕО)

AMERIČKI VOJNIK DIGAO RUKE OD SVEGA I SVE OTKRIO: „Američka vojska je gora od nacista!“ (VIDEO)

8 februara 2020

Bivši američki vojnik koji je upravljao bespilotnim letelicama, i tvrdio da su mu šefovi vazduhoplovnih snaga rekli da je „to samo pas“ kada je ubio dete u Avganistanu, opisao je američku vojsku kao „goru od nacista“.

Brandon Brajant, iz Misule, proveo je šest godina u vazduhoplovstvu SAD-a upravljajući dronovima iz tamnog kontejnera na 7000 milja od sukoba.34-godišnjak je ispaljivao rakete iz baze u Las Vegasu. Proveo je i vreme u centrima za kontrolu bespilotnih letelica u Novom Meksiku i Iraku.

Ali nakon naredbe o ubijanju deteta u Avganistanu, znao je da ne može da nastavi i napustio je vojsku da bi se izjasnio protiv američkog bespilotnog programa.

Brajant je rekao da je pretrpeo post-traumatični stresni poremećaj nakon što je bacao rakete na ljude sa druge strane sveta.

U vazduhoplovstvo se prijavio kada je imao 19 godina, a prvo ubistvo izvršio je 2007. Od 2006. do 2011. godine njegova eskadrila pogodila je 1.626 meta, uključujući žene i decu. Prema Brajantovom saznanju, ubio je 13 ljudi.

Prvo ubistvo se dogodilo kada je ciljao dronom Predator na trojicu muškaraca na zemljanom putu u Avganistanu. Brajant je gledao kako se posledice njegove akcije odvijaju na monitoru.

– Video sam kako mu krv šiklja iz noge, a zatim sam ga gledao kako umire. Ta slika na ekranu je još uvek u mojoj glavi. Kad god razmislim o tome, još me boli. Kad sam povukao obarač, znao sam da to nije u redu. Kad je projektil pogodio znao sam u svojoj duši da sam postao ubica.

Jedno od najtraumatičnijih iskustava ovog vojnika dogodilo se kasnije iste godine kada je slučajnim pogotkom slučajno ubio dete u Avganistanu. Zadatak mu je bio da izvidi neprijateljsku metu za koju se verovalo da je unutar zgrade, ali u poslednji trenutak je ugledao malo dete kako trči baš u pravcu gde je njegova raketa trebalo da padne.

Kada se požalio nadležnima da je počinio ratni zločin, insistirali su da je u pitanju samo pas.

KOMENTARI6 komentara

 1. Pera says:

  Psi rata ! Cionisticko topovsko meso ! Finale ljudskog razvoja ! Finale satanizacije jedne drzave - amerike. Sad su u dovrsetku demonizacije i sve clanice eu i nato ! engleska je genetski stvorena od darvinovog majmuna i eve ! Eva je naucila od zmije, ono nazovimo slovo th, sto je zmijska onomatopeja. Uz ono vau i jos stosta, taj zivotinjski jezik bi trebao da se proucava i da se sagleda cela kruzna genetika ovih nazovi ljudi, engleza, pocevs od darvinovog majmuna pa do sadasnjeg odemonjenog majmuna !

 2. djordje says:

  vojnik jw samo propustio da kaze i svoje saveznike iz evropice jadne male i bedne

  • Ivana says:

   Hrvate misliš sad će Kandićka da ga napadne pa kako može iznositi istinu dok se ona trudi lagati po cele dane.

 3. milorad2 says:

  Najludje je to što ubija ljude na drugoj strani sveta za koje mu kažu da će jednog dana napasti ameriku..JEDNOG DANA,NEKAD ..tamo u dalekoj SF budućnoti.Lik je jednostavno SHVATIO da to gde je on završio nema veze sa ARMIJOM, to je organizacija plaćenih ubica i to je postao i ON.Uniforma ne menja te činjenice, i SS trupe su imale lepe crne uniforme sa srebrnim dugmićima a to je bila organizacija MASOVNIH ubica.Američka armija se pretvorila u privatnu firmu za uništavsanje konkurencije američkih bankara i poslovnih ljudi.Dovoljno je da nekoga ili nešto proglase pretnjom za "nacinalnu bezbednost" i lov počinje.Jedini pravi načinsa njima je , pucaj čim ih vidiš u okolini inače će oni tebe ta utamane, jer zato su i došli.Iran je potpuno u pravu kada je tu organizciju proglasio terorističkom organizacijom jer USA armija je upravo to i postala , sredstvo TERORA širom sveta a pomalo i kod kuće:)Ja nisam primetio kineske ili ruske vojnike raštrkane svuda po svetu kako ubijaju nedužne ljude koje su SAMI proglasili neprijateljima u NJIHOVOJ domovini u NJIHOVOM selu i NJIHOVOJ rodjenoj kući.Nisu bombardovali "teroriste" negde na pacifiku u tajnim podmornicama koje idu ka američkoj obali sa zlim namerama amerikanci su ih pobili u njihovim kućama.TO sasvim jasno govori o tim nedelima.

 4. Zivoder iz Oseka i Ovcare says:

  Americki degenerik, kao i svi ostali. Potpuno antipaticna drzava i narod.

 5. Tika says:

  Sve opiši i napiši i možda će ti ti olakšati dušu i onda da ti Bog oprosti !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *