АМЕРИКАНЦИ АЛАРМИРАЛИ ЦЕЛУ ЈАВНОСТ: Србија планира да се меша у унутрашњу политику САД! ЕВО КАКО

AMERIKANCI ALARMIRALI CELU JAVNOST: Srbija planira da se meša u unutrašnju politiku SAD! EVO KAKO

8 avgusta 2019

Majkl Karpenter smatra da je najava da će Dačić organizovati srpsku dijasporu kako bi na izborima podržala Trampa znak da želi da se meša u unutrašnju politiku.

„Srpski ministar spoljnih poslova planira da se meša u američku unutrašnju politiku tako što će okupiti srpske Amerikance da podrže Trampa 2020“, naveo je bivši savetnik nekadašnjeg američkog potpredsednika Džozefa Bajdena, inače aktuelnog kandidata Demokratske stranke za predsedničku nominaciju na svom nalogu na Tviteru i podelio Dačićevu izjavu.Karpenter je dodao i da lično misli da Dačić čini veliku grešku, a kad je reč o američkoj podršci evropskom putu Srbije, ona, po rečima Karpentera, treba da ostane rezultat dogovora dve najveće partije u SAD.

Dačić je juče za „Srpski telegraf“ izjavio da će organizovati Srbe koji žive u SAD da na predsedničkim izborima u toj zemlji formalizuju podršku Trampu.

„Ako to uradimo pametno, ako objedinimo te glasove, kojih nije malo, stvorićemo bolju poziciju u novoj administraciji“, naveo je Dačić i istakao da u Americi živi 650.000 Srba.

KOMENTARI11 komentara

 1. milorad2 says:

  a albanci kada glasaju organizovano za svoje "prijatelje" u kongresu ili kad je glavni kandidat demokratske stranke počasni član albansko-američkog društva usput bivši direktor DEA onda ništa:) to je uredu to nije mešanje u unutrašnju politiki USA oi bezbednost USA to nije mešanje u snabdevanje USA heroinom iz afganistana preko kosova:)

 2. milorad2 says:

  p.s ako ne ko misli da je heroin droga koja je izašla iz mode , u pravu je, heroin se uvozi za velike farmaceutske kompanije jer svi opioidi painkilleri i ostali lekovi za smirivanje živaca američke nacije se prizvode iz nekog od opijumskih ili heroinskih derivata, a MNOGO je jeftinije to raditi iz prirodnih opioida nego ih STVARNO sintetizovati veštački kao što kompanije TVRDE da rade.Pošto je otvoreni uvoz HEROINA ZABRANJEN po američkim zakonima a takodje i uzgajanje i industrijska proizvodnja opijuma, afganistan je pravo rešenje i tu su u igir stotine tona za industriju:)

 3. Cetnik says:

  Pobegli Srbi u ameriku od Dacica i sad ce da ga slusaju tamo.

 4. doktrina soka says:

  JBT.Uplasili se Srba,sta to bi? Americki zakoni dozvoljavaju lobiranje,kad ono AVodnese Biku-Builu par miliona dolara,Bajden-demokrate- je cutao,ma more mrs.

 5. test01 says:

  pacica niko ne sljivi ni 1% u dijasposri (kojoj i sam pripadam). Njemu treba da se sudi kao i ostalim kriminalcima na vlasti koji unistavaju RS i Srpsku naciju. Sto se tice Trampa zna se da ce Srpska dijaspora u Americi da glasa za njega kao i prosli puta. To nije nista novo ni tajno osim sto ovi domaci izdajnici pokusavaju da pokupe neke poene na racun toga. fuj

  • teoretičar says:

   U AMERICI PRAVO GLASA IMAJU SAMO I JEDINO GRAĐANI AMERIKE, TJ ONI SRBI AMERIČKI DRŽAVLJANI KOJI SU IMIGRIRALI, UZELI AMERIČKO DRŽAVLJANSTVO PRETHODNO POLAŽUĆI RODOLJUBIVE TESTOVE I KOJI SU SE ZAKLELI DA ĆE VERNO I ODANO SLUŽITI AMERICI, AMERIČKOM NARODU I CILJEVIMA KOJE DRŽAVA AMERIKA POSTAVI, A TAKOĐE DA ĆE SVIM SREDSTVIMA BRANITI JUNAJTED STEIT OV AMERIKA I KADA IH DRŽAVA POZOVE, ONI ĆE STATI NA PRAG OTADŽBINE I BRANITI JE A TAKOĐE ĆE SE ODAZVATI NA SVAKI POZIV DRŽAVE DA IDU I BRANI AMERIKU AKO TO ZATREBA BILO GDE U SVETU, PA I U SRBIJI. PREMA TOME, MA ZA KOGA GLASALI, AMERIČKI "SRBI" ĆE, KAO I OSTALI AMERIKANCI, GLASATI ZA AMERIKU. Izvinjavam se za velika slova, mrzi me da ispravljam). Ako svaki državljanin Srbije voli Srbiju i spreman je da gine za nju, to je savim normalno i za Ameriku. Ništa čudno, mada je malo neprirodno za bivše Srbe. Ako test01 ima pravo glasa u Americi, to znači da je položio zakletvu da će braniti i štititi interese Amerike bilo gde i bilo kada, pa i u Srbiji. Ne kažem ništa, nego iznosim šta znači pravo glasa u Americi što smatram sasvim ispravnim stavom i sasvim ispravnim ponašanjem državljana jedne države, dragi moji Srbi.

 6. persida says:

  Srbija je na vlast dovela ne samo Trampa, nego i Tacija i Haradinaja.

 7. teoretičar says:

  Dačić je poslao dobru političku poruku ali nije povukao ručnu i ona se sada zloupotrebljava. Nije se ni Dačić tome nadao. Ipak mislim da ako je stigla tamo gde treba, poruka će ipak raditi i odraditi šta treba a malo štete što će prouzrokovati može se nazvati kolateralna šteta. Ipak će Dačić morati da se izvinjava a oni će morati da prihvate izvinjenje jer "ja se izvinjavam" je jedna od američkih svetih krava. Ali poruka je otišla u etar. Nije Dačić...šta ja znam šta nije, ali ipak nije. A da jeste, ne bi preživeo sve promene sistema do danas. Mi imamo čak dva takva rasna primerka u Srbiji. Dačića i Lazanskog.

  • Filip says:

   Ooooo pa to je teoretičar, lažljivi, neobrazovani puvanjak. Posle lažnih teorija, kad sam mu izneo dokaze i činjenice koje ga pobijaju, onda je usledilo njegovo: "JA SAM SA TOBOM ZAVRŠIO!"...POZDRAV ZA PUVANJKA KOJI SE IZVLAČI

 8. Za Srbiju says:

  Njima se svi "mešaju" u unutrašnja pitanja. Samo se SAD nikome ne meša. Sprdaju se oni sa celim svetom.

 9. kwaka says:

  Licemerju nema granica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *