АМЕРИКА ЋЕ ДАНАС ДРХТАТИ! Трамп најавио митинг подршке, могли би да се понове велики нереди у држави!

AMERIKA ĆE DANAS DRHTATI! Tramp najavio miting podrške, mogli bi da se ponove veliki neredi u državi!

26 juna 2021

Bivši američki predsednik Donald Tramp održaće danas miting u Ohaju što će biti njegov prvi skup od odlaska iz Bele kuće, a ujedno i prvi od upada njegovih pristalica na Kapitol u januaru kada je poginulo pet osoba.

Ovaj skup bi, po oceni analitičara, mogao da nagovesti njegov eventualni angažman u izborima za Kongres 2022. a možda i planove za novu predsedničku kandidaturu 2024. godine.Iako je Tramp već govorio na skupovima republikanaca posle izbornog poraza, ovaj miting u Ohaju, državi u kojoj je pobedio na izborima 2020. godine, označava povratak masovnim okupljanjima koja su od ključnog značaja za zadržavanje podrške u bazi stranke.

Proteran sa Tvitera, Fejsbuka i drugih društvenih mreža koje je koristio za komunikaciju sa pristalicama, Tramp željno iščekuje povratak na scenu, piše Ju-Es-Ej Tudej.

– Vidimo se u subotu uveče. Učinimo Ameriku velikom ponovo, ponovo! – naveo je Tramp u saopštenju organizacije Sačuvajmo Ameriku, dodajući da očekuje veliki odziv.

Organizatori najavljuju da će ovo biti prvi od nekoliko Trampovih nastupa u cilju podrške kandidatima na unutarepublikanskim izborima.

Politički analitičari kažu da će ovakvi događaji pružiti Trampu platformu da se ponovo nametne kao lider Republikanske partije, promoviše svoje teorije zavere o novembarskim izborima i namiri stare račune, navodi se u tekstu.

KOMENTARIJedan komentar

  1. petrovgrad says:

    Uskoro kreće ARAPSKO PROLEĆE PREKO BARE. Biće zabavno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *