АМЕРИКА ЋЕ ПОСЕГНУТИ ЗА РАТОМ: Крећу у рат због дугова, само велика катаклизма може да их спасе пропасти (ВИДЕО)

AMERIKA ĆE POSEGNUTI ZA RATOM: Kreću u rat zbog dugova, samo velika kataklizma može da ih spase propasti (VIDEO)

16 decembra 2020

– Amerika bi mogla da posegne za ratom kako bi skrenula pažnju sa ogromnih ekonomskih problema koje danas ima ali ona više nema kapacitete za neke veće ratove, smatra novinar i publicista Siniša Ljepojević.On je rekao da ako zvuči neverovatno, SAD nema živu silu, i da u Avganistanu više od 70 posto njenih vojnika su zapravo strani plaćenici, a u Iraku 50 posto. Ljepojević je objasnio da za Amerikance danas ratuju stanovnici Južne Amerike kako bi dobili državljanstvo i novac.

– Mislim da će SAD krenuti u neki rat pre svega zbog dugova. Dugovi Zapada se nikad ne mogu vratiti i neka kataklizma mora da se desi. Takav razvoj bi se desio i da je ostao Donald Tramp – smatra Ljepojević.

Ljepojević smatra da će pod Bajdenom pad druptvenog proizvoda u SAD biti u narednim godinama 40-50 posto.

– Amerika je krenula ka samoizolaciji morati da se okrene sebi i svojim problemima – smatra on dodajući da je moguće da će pojedine članice SAD krenuti u separatizam na provom mestu stavljajući “Teksas”.

Ljepojević smatra da je ekonomska kriza predhodila pandemiji, a da je pandemija samo opravdanje zapadnih elita kojom prikrivaju propast zapadnog modela društva i ekonomije.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Gagi says:

    Apsolutno je sve tacno receno, zapad je propao a merika narocito. Tek sada ce im doci glave potapanje Titanika i ubistvo veoma vaznih bankara koji su tim brodom putovali. Niko na svetu vise nece njihove bezvredne serene salvete zvane dolar, svi znaju da je to lazna vrednost koja nema pokrice u realnom radu i proizvodnji. Besomucno stampajuci te salvete, postali su najrazvijenija zemlja sveta plivajuci u luksuzu. Sada su dotakli dno,toliko su toga nastampali da nicim to nisu u stanju da pokriju. Ista sudbina ceka evro. Nemacka se nerealno brzo oporavila posle II rata i postala vodeca sila u europi, to nije moglo drugacije osim smisljenim manipulacijama na stetu drugih naroda. Svesna je toga Britanija i zbog toga bezi sa broda koji tone, nece sutra da deli europsku odgovornost kada dodje do ekonomskog kraha i politickih lomova. U pravu je autor teksta, uvek se problem zatrpavao vecim problemom, najbolji alat za izlazak iz problema im je bio rat i jos veca nesreca. Posle opet sve nanovo, ko prezivi dobio je premiju na nebeskoj lutriji.

  2. I Love persida says:

    Pa jeste to ljudi ali oni se uvek bave masovnom obmanom. Prvo su ceo svet napunili kovidom pa sada još nedostaje malj po temenu glave. Kad rekoh uvek i obmana čitavog sveta to se odnosi na sve što su učinili. Tu je i let na mesec, prevarili su ceo svet da bi pobedili Ruse u trci, jedna od zadnjih velikih obmana je atak na trgovinski centar da bi resetovali svoju berzu na početnu nulu, pokušaj velike obmane je bio i virus svinjskog gripa, e sada im je tek uspelo da ceo svet uvedu prvo zdravstvenu pa zatim ga vode u ekonomsku krizu, jer ako su oni najveći dužnici zašto i ceo svet to ne bi bio? Stradaće naravno kao i u svim ratovim uglavnom stanovništvo koje nema pojma šta ga snašlo. A ovaj put to i jeste cilj. Americi će se platiti da uvedu takvo stanje i rat da bi im se otpisali dugovi.

  3. I Love persida says:

    P.S. Inicijalna kapisla je ipak ekologija, pokušaj da se spase svet jer su zaključili da ne možemo da begamo sa ove planete, a ipak smo je zagadili i tu više nema lepog života, u stvari o svemu tome je nobelovac za ekologiju Al Gor već puno govorio njegov je panel IPPC sada njegovo delo nastavlja i vodi Bily Gubavi, on čak ima i brzo rešenje koje je neophodno a to je istrebljivanje čovečanstva, sve čovek tako lepo priča na njegovim javnim prezentacijama TED i sličnim. Čovek za života emituje 50 tona ugljenog otiska, stoga čoveka treba ukloniti, spomenik u Džordžiji je američki StounHendž gde piše da će sačuvati u pokolju samo 500 miliona od svih 7 milijardi. Kod druga Bilija je noeva barka sa zdravim semenom i ko zna čime već, a na ovaj svet će pustiti neki potop kao recimo kovid 20 pa nadalje, trebaće mu pomoć i svih ostalih državljana za to preko szo-a ulaže u kovid u svakoj zemlji na svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *