АМЕРИКА ЋЕ ПОСЕГНУТИ ЗА РАТОМ: Крећу у рат због дугова, само велика катаклизма може да их спасе пропасти (ВИДЕО)

АМЕРИКА ЋЕ ПОСЕГНУТИ ЗА РАТОМ: Крећу у рат због дугова, само велика катаклизма може да их спасе пропасти (ВИДЕО)

16 децембра 2020

– Aмерика би могла да посегне за ратом како би скренула пажњу са огромних економских проблема које данас има али она више нема капацитете за неке веће ратове, сматра новинар и публициста Синиша Љепојевић.Он је рекао да ако звучи невероватно, САД нема живу силу, и да у Авганистану више од 70 посто њених војника су заправо страни плаћеници, а у Ираку 50 посто. Љепојевић је објаснио да за Американце данас ратују становници Јужне Америке како би добили држављанство и новац.

– Мислим да ће САД кренути у неки рат пре свега због дугова. Дугови Запада се никад не могу вратити и нека катаклизма мора да се деси. Такав развој би се десио и да је остао Доналд Трамп – сматра Љепојевић.

Љепојевић сматра да ће под Бајденом пад друптвеног производа у САД бити у наредним годинама 40-50 посто.

– Америка је кренула ка самоизолацији морати да се окрене себи и својим проблемима – сматра он додајући да је могуће да ће поједине чланице САД кренути у сепаратизам на провом месту стављајући “Тексас”.

Љепојевић сматра да је економска криза предходила пандемији, а да је пандемија само оправдање западних елита којом прикривају пропаст западног модела друштва и економије.

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. Gagi says:

    Apsolutno je sve tacno receno, zapad je propao a merika narocito. Tek sada ce im doci glave potapanje Titanika i ubistvo veoma vaznih bankara koji su tim brodom putovali. Niko na svetu vise nece njihove bezvredne serene salvete zvane dolar, svi znaju da je to lazna vrednost koja nema pokrice u realnom radu i proizvodnji. Besomucno stampajuci te salvete, postali su najrazvijenija zemlja sveta plivajuci u luksuzu. Sada su dotakli dno,toliko su toga nastampali da nicim to nisu u stanju da pokriju. Ista sudbina ceka evro. Nemacka se nerealno brzo oporavila posle II rata i postala vodeca sila u europi, to nije moglo drugacije osim smisljenim manipulacijama na stetu drugih naroda. Svesna je toga Britanija i zbog toga bezi sa broda koji tone, nece sutra da deli europsku odgovornost kada dodje do ekonomskog kraha i politickih lomova. U pravu je autor teksta, uvek se problem zatrpavao vecim problemom, najbolji alat za izlazak iz problema im je bio rat i jos veca nesreca. Posle opet sve nanovo, ko prezivi dobio je premiju na nebeskoj lutriji.

  2. I Love persida says:

    Pa jeste to ljudi ali oni se uvek bave masovnom obmanom. Prvo su ceo svet napunili kovidom pa sada još nedostaje malj po temenu glave. Kad rekoh uvek i obmana čitavog sveta to se odnosi na sve što su učinili. Tu je i let na mesec, prevarili su ceo svet da bi pobedili Ruse u trci, jedna od zadnjih velikih obmana je atak na trgovinski centar da bi resetovali svoju berzu na početnu nulu, pokušaj velike obmane je bio i virus svinjskog gripa, e sada im je tek uspelo da ceo svet uvedu prvo zdravstvenu pa zatim ga vode u ekonomsku krizu, jer ako su oni najveći dužnici zašto i ceo svet to ne bi bio? Stradaće naravno kao i u svim ratovim uglavnom stanovništvo koje nema pojma šta ga snašlo. A ovaj put to i jeste cilj. Americi će se platiti da uvedu takvo stanje i rat da bi im se otpisali dugovi.

  3. I Love persida says:

    P.S. Inicijalna kapisla je ipak ekologija, pokušaj da se spase svet jer su zaključili da ne možemo da begamo sa ove planete, a ipak smo je zagadili i tu više nema lepog života, u stvari o svemu tome je nobelovac za ekologiju Al Gor već puno govorio njegov je panel IPPC sada njegovo delo nastavlja i vodi Bily Gubavi, on čak ima i brzo rešenje koje je neophodno a to je istrebljivanje čovečanstva, sve čovek tako lepo priča na njegovim javnim prezentacijama TED i sličnim. Čovek za života emituje 50 tona ugljenog otiska, stoga čoveka treba ukloniti, spomenik u Džordžiji je američki StounHendž gde piše da će sačuvati u pokolju samo 500 miliona od svih 7 milijardi. Kod druga Bilija je noeva barka sa zdravim semenom i ko zna čime već, a na ovaj svet će pustiti neki potop kao recimo kovid 20 pa nadalje, trebaće mu pomoć i svih ostalih državljana za to preko szo-a ulaže u kovid u svakoj zemlji na svetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u