АМЕРИКА и ЕУ се спремају за нове ратове, А СВЕ ЗБОГ…

AMERIKA i EU se spremaju za nove ratove, A SVE ZBOG…

1 januara 2019

Američko-evropsko partnerstvo “Voda, mir i sigurnost” (WPS) osmišljeno je kako bi se identifikovala potencijalno opasna područja i sprečilo nasilje, izjavila je koordinatorka partnerstva Suzanne Schmeier.

Pre nekoliko godina je Pentagon objavio izveštaj koji predviđa sukobe zbog nedostatka pitke vode. Ove godine je stvoreno partnerstvo “Voda, mir i sigurnost” u kojem su sudelovali predstavnici Sjedinjenih Država i Evropske unije. Suzanne Schmeier je napomenula da bi nedostatak vode mogao biti razlog pojavljivanja novih “vrućih tačaka” na karti sveta, piše NBC.Izrazila je mišljenje da je vodni faktor uticao na izbijanje “građanskoga rata” u Siriji, kako ovaj sukob naziva Suzanne Schmeier, kao i na pojavu terorističkih grupa oko jezera Čad, posebno ukazujući na terorističku grupu Boko Haram.

Koordinatorka zajedničkog američko-evropskog projekta WPS je rekla da će se razviti sistem za praćenje stanja u tim područjima, za analizu hidroloških informacija i satelitskih snimaka, te procenu rizika nedostatka pristupa vodi.

Pretnje izbijanja sukoba zbog vode će se pratiti i putem medijskih izveštaja na više od 100 jezika, a profesor Međunarodnog instituta za studije o vodi Micha Werner naglasio je važnost predviđanja suša koje bi države mogle koštati milijarde dolara.

Profesor Werner tvrdi da bi sledeće godine jug Afrike, Australija i većina zemalja Južne Amerike mogle biti pogođene sušom.

Podsetimo, ranije ovog meseca je u vojnim krugovima bilo rasprava o mogućnosti napada na Sjedinjene Države uz pomoć divovskih cunamija, što je stara ideja akademika i nobelovca Saharova, koji je postao popularan u tadašnjoj zapadnoj Evropi kao sovjetski disident i borac za ljudska prava, iako su ga admirali u Sovjetskom Savezu zbog ovog predloga nazvali “inženjerom smrti” i obustavili sve njegove projekte, koji su, prema zamisli Saharova, za nekoliko minuta uništili sve gradove i živote ljudi na istočnoj američkoj obali.

Kontraadmiral Peter Fomič Fomin, koji je sa Saharovom raspravljao o projektu, bio šokiran pri pomisli kakvo bi krvoproliće uzrokovalo ovo oružje i zaustavio je istraživanja Andreja Saharova u sovjetskom Ministarstvu odbrane.

(logicno.com)

KOMENTARI6 komentara

 1. raikkonen says:

  ee pa nije tako!! saharova doktrina je pretocena u novi projekt koji ce biti gotov do 2023 a zove se ''posejdon''..prestavio ga putin zajedno sa kinzalom avangardom i laserskom ''pushkom' onomad, taj projekat je bacio engleze i kravare u histeriju, saharov model je mala beba za ovaj novi...200 megatona jacina i cunami visine 300 stopa ili 90 metara...plus radijacija, i ne samo istocna vec i zapadna obala su na meni-u!!

 2. PRVA LINIJA says:

  U AMERICI NA SVU SRECU NE MOZE DA DODJE DO NESTASICE VODE.. SNABDECE IH IZGLEDA RUSI DOVOLJNIM KOLICINAMA... VENTIL JE IZGLEDA U RUKAMA AKADEMIKA I NOBELOVCA SAHAROVA A KONTRAADMIRAL PETER FOMIC FOMIN KOMANDUJE BARZOM U SIBIRU... ZA BOLJE OCIGLEDNO NIJE... STA KAZU,,BIO SOKIRAN RAZMERAMA KRVOPROLICA KOJE BI UZROKOVALO OVO ORUZIJE"... CINI MI SE DA JE TO ONO ,,BURE" KOJE MOZE SAMO DA PLOVI I DA SE ZAKACI ZA DNO I CEKA... CEKA NEKA BOLJA, SRETNA VREMENA... MOGLI BI JEDNO I U KUMBOR DA ZAKACE... DA RESE NESTASICE NA CRNOGORSKOM PRIMORIJU... JEDNOM ZA SVAGDA... BICE DOVOLJNO VODE... I TO ONE S FIDZIJA... AMIN...

 3. Gardista says:

  Steta.

 4. djoka says:

  Zašto su od postojanja jevreji i dr.nazivi naroda,davidovi potomci prognjani do uništenja!.

  • Velika Metla says:

   Zato što im je,kako i piše u Svetom pismu,Bog poručio da NIKADA dok traje ovaj sistem stvari neće naći mir,jer su ubili Isusa Hristosa!

 5. rodja says:

  Da će voda za piće biti problem u svetu, a naročito arapskim zemljama, govorio je i S Milošević. Zato je i Srbija bombardovana, i svi izvori vode su oteti od strane nato zemalja, ili kako "žuti" kažu "privatizovani"!!! Sve je unapred planirano.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *