АМЕРИКА И НАТО ПОЛУДЕЛИ! ЏИХАДИСТИ ПОЧЕЛИ ДА БЕЖЕ! Руски специјалци стигли у Сирију да ослобађају Алепо! (ФОТО/ВИДЕО)

AMERIKA I NATO POLUDELI! DŽIHADISTI POČELI DA BEŽE! Ruski specijalci stigli u Siriju da oslobađaju Alepo! (FOTO/VIDEO)

13 novembra 2016

rusi-u-alepu-tviter

Snage lojalne sirijskoj vladi, a koje sačinjavaju pripadnici Tigrovih snaga, Pustinjskih sokolova, Hezbolaha, Sirijske socijalističko-nacionalističke partije i drugih grupacija pripremaju se za pokretanje novog talasa ofanzive zapadno i jugozapadno od Alepa, ali i operacije unutar opkoljenog istočnog dela grada.

Kako navode vojni izvori, pomenutim jedinicama podršku će iz vazduha pružati sirijska i ruska ratna avijacija, ali i ruski i iranski vojni savetnici na terenu.

Pogledajte prilog Sautfronta o ruskim specijalcima na ratištu u Siriji:

Pred nadolazeću ofanzivu, kao i prethodni put, Sirijska armija izdala je upozorenje preostalim civilima u istočnom Alepu da se udalje od militanata, a teroristima naredila da polože oružje. Ukoliko ne ispune ovaj uslov, kako je upozoreno preko razglasa, teroristi će se suočiti sa napadom, koji ovaj put, neće biti prekidan.

Iako se operacije u pravcu oslobađanja strateški važnog grada jugozapadno od Alepa – Kan Tumana tek najavljuju, SAA je iskoristila zalet koji je dobila prethodnih dana oslobađanjem poslednjih zaposednutih delova Alepa i nastavila napredovanje rema prigradskim naseljima. U novom naletu preuzeta je kontrola nad selima Kafr Hadad i Kirbat al Zuvari (na mapi).

Click to see the full-size map

Komandir Pustinjskih sokolova sa ruskim vojnim savetnicima:

 

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Zagrebački fafaroš says:

    HAHAHAHAHAHAHA, PA KERI JE REKAO "NEĆEMO VAM DOZVOLITI DA UZMETE ALEP!!!" GDE STE AMERIIIIIIIIII :-)))

  2. punca says:

    Ovo je neverovatno- ode Hilari i s'njom ..... !?!

  3. 99 says:

    Pazite sad svi dobro sta su rekli! Kazu da nece vise biti primirja. Kladim se da ce opet biti primirje za petnajstak dana. Da dzihadisti napreduju oni nikad nebi dali primirje, a ova goveda Asadova i Ruska glume dobrotvore i potpisuju li potpisuju sto je dokaz koliko izdajnika i petokolonasa ima oko Asada i pogotovo oko Putina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *