АМЕРИКА И ВЕЛИКА БРИТАНИЈА У СРБИЈИ спремају велики удар и зло веће од 5. октобра

AMERIKA I VELIKA BRITANIJA U SRBIJI spremaju veliki udar i zlo veće od 5. oktobra

6 marta 2018

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je da prisustvo američkog i britanskog ambasadora na glasačkim mestima na proteklim beogradskim izborima predstavlja „zlu slutnju“ za Srbiju i dramatično upozorenje da SAD i Velika Britanija spremaju veliko zlo i udar koji će biti veći od onog 5. oktobra 2000. godine.

Šešelj je objasnio da nije dovoljno kao protivtežu poslati posmatrače na američke i britanske izbore, kao što je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, već bi Vlada Srbije trebalo odmah da donese odluku o davanju diplomatskog statusa kompletnom ruskom osoblju Srpsko-ruskog centra za humanitarne intervencije u Nišu.

On je naglasio da bi Vlada potom trebala da prihvati inicijativu SRS da se sličan centar formira i u Vojvodini, a kasnije i u središnjoj Srbiji, saopšteno je iz Srpske radikalne stranke.

„Takođe, od velike je važnosti da se Srbija što pre priključi Organizaciji Ugovora o kolektivnoj bezbednosti, jer Srbija ne sme sama da čeka sledeći veliki udar sa Zapada koji će biti gori i od onog udara 5. oktobra 2000. godine, jer će zapadne sile ovaj put uložiti mnogo više novca, a može doći i do oružanih provokacija i terorističkog delovanja“, istakao je Šešelj.

KOMENTARI8 komentara

 1. Milutin says:

  Obe ove države su ubile đinđića koji je za izvršavanje državnog udara u SRBIJI kao predsedavajući dos-a dobio oko 100 miliona dolara. Same ove dve države bez pomoći domaćih veleizdajnika nemogu ništa da urade i on to znaju. No ako imaju srca junačkoga nek dođu sami pa da vidimo koliko će mrtvih u sanducima vratiti kući mamu im fašističku UBICE SRBA I SRBSKE DECE.

 2. zlatko says:

  Pa šta je sad bilo? Zar bos AV ne izjavljuje trijumfalistički kako nikad nije pobedio ubedljivije? Čemu sad ovo zastrašivanje naroda? Čega se plašite? Pobedjenog, opljačkanog, prevarenog i poniženog naroda? Hm, da. Može to biti razlog za ozbiljnu brigu.

  • VecVidjeno says:

   Plasim se nereda i prolivanja krvi za rad stranih interesa!!!Pre 18 godina sam slepo verovao DOSu,bio na ulicama ali sam posle lopovskih privatizacija i unistavanja svega onoga sto je bilo u drzavnom vlasnistvu shvatio o cemu se radi i gde sve ovo vodi.Nece niko sa strane da upumpava novac zbog demokratije vec za rad svojih interesa.Ne pada mi na pamet da vracam na vlast ove iste koje je placao zapad da bi nas opustosili i upropastili kao sto su uradili posle 5.oktobra 2000

   • Velika Metla says:

    Već viđeno,na to "plašim se prolivanja krvi"računa kako okupator tako i njihova pasja služinčad od 5.oktobra pa sve do danas! Nama nema drugačijeg načina da se oslobodimo osim prolivanjem krvi,nažalost! Zato jer smo dozvolili da se 5.oktobar desi! Na moju sreću nisam hteo ići s dosovcima,jer sam poslušao oca da ne idem,zato što je,kako moj stari reče,"ovo zbacivanje Miloševića je zapadnjačka malverzacija i doći će drugi još gori,koje ni pas nema za šta ujesti"! Bio je u pravu!

 3. Predrag says:

  Ovaj stvor je iz siromašne radničke, gladne porodice i onda kada stvor još kao mali pokaže intelektualne sposobnosti (nesporno) stvor krene u škole, pa na kraju i doktorira na temu samoupravljanja. Stvoru su plagirali doktorat braća Požderac pa kad se pobunio zaglavi u Zenici. Odatle izlazi sa umetničkim nadimmkom balerina ( zna se i zašto), na dalje je radnik državne bezbednosti i do danas to radi. U među vremenu mali jadni gladni Hercegovac se najeo i svakim danom sve više jede a to je posledica stravičnog straha od gladi. Danas sa bojlerom punim fekalija priča o tome kako neće sa opozicijom. Spreman je da svog političkog sina a inače šiptarsko kopile šizofreno i homoseksualno da brani dok god mu daje da jede bez granica. Za tog stvora više niko ne glasa ali on i dalje promuklim glasom napuštenog seoskog psa i dalje laje.

 4. Neo says:

  Vojislav Šešelj je stvoren u stranim obaveštajnim službama i instaliran u Srbiji da bude argument za satanizovanje ovog nesrećnog naroda.Da li pamtite da je ikada išta što je "branio" i odbranio.Obično su oni koji su bili meta njegove "odbrane" gubili sve što su imali.Za to vreme imovina Šešelja i njegovih saradnika Tome,Vučića,Jorgovanke i ostalih višestruko se uvećavala.

  • goran says:

   Svaka ti je na mestu. Seselj je sluga svih mogucih rezima i lazni disident.

 5. Ilija Krneta says:

  seselj samo prica a nista ne radi za srbiju ko i 90 ih seselj je bijo kurir milosevicu 90 ih a sad je vucicu seselj cce opet sve srbe optuziti ko 5 oktobra samo nece vucica sina i milosevic pa i baba zna da vlaaju crvene uztase sa srbima na balkanu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *