„АМЕРИКА ЈЕ ВЕЋ ОДЛУЧИЛА – НЕМА ПОВРАТКА“

„АМЕРИКА ЈЕ ВЕЋ ОДЛУЧИЛА – НЕМА ПОВРАТКА“

28 јуна 2023

Станислав Kрапивник сумња да је рат између НАТО и Русије неизбежан.

Према његовом мишљењу, у САД је већ све одлучено, а сада се спрема провокација у Украјини, која би могла да постане предуслов за рат између Русије и НАТО-а.Амерички сенатор Линдзи Грем, члан Републиканске партије, упозорио је да Русија неће моћи да избегне директан сукоб са НАТО-ом ако руске трупе искористе свој нуклеарни арсенал током рата у Украјини, известио је Јуриј Пронко, економски аналитичар.

Према речима бившег официра америчке војске, војног стручњака Станислава Kрапивника, ово није само бравурозна реторика. Он није искључио да би главни „јастребови“ у САД могли да организују нуклеарну провокацију у Украјини како би распалили рат са Русијом.

То су људи који никада нису служили војску, чија деца, унуци, рођаци никада нису служили војску нити ће служити. И мирно играју ове игрице, за њих је то скоро као компјутерска игрица. Они неће бити погођени. Барем тако мисле.

Међутим, Грејему и њему сличнима је потребан разлог за директан сукоб са Москвом. Запад увек покушава да легализује сваки рат у очима бирачког тела како би придобио његову подршку.

План је већ утврђен: доћи ће до нуклеарне експлозије. А чињеница да Русија неће употребити своје оружје судњег дана није важна за Вашингтон. Према речима Kрапивника, властима САД је најважније да јавности подметну овај лажњак.

Већ су припремили терен. Сада остаје само да се сачека да Украјинци или америчке или друге западне обавештајне службе нешто дигну у ваздух.Сједињене Државе су већ поставиле сензоре за зрачење.

Штавише, они не мисле да ће Русија заправо покренути нуклеарни удар. Они знају да Москва то неће учинити.

Ми побеђујемо, тако мисле у Русији. Осим тога, чему дизати у ваздух земљу која ће, ипак, бити у саставу Русије.

Али Вашингтону је потребан овај рат. И потребан вам је, правни повод за рат, да бисте га продали свом народу, да га јавност подржи.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI10 коментара

 1. M says:

  Ako Rusija odluči upotrebljavati atomsko oružje onda bi bila glupa kad bi ga upotrebljavala u Ukrajini,osim u jakoj potrebi!Nego će ga upotrijebiti gađajući NATO ciljeve izvan Ukrajine!

   • Duca says:

    Nemoj tako! Da se ne naljute nemci, pa poljaci, pa francuzi, a novajlije šveđani i finci?

  • Slaviša says:

   To oružje ne postoi ljudi! Tojekao j sletanje na Mjesec. Sarena laža. Ne po stoi !!!. U Hirošimi trava je porasla podle 2 meseca. A nebi trebaka ni do sada. Nagasaki ista stvar. Narod je unisten vakcinana datim kao tobože zastita od zračenja. U Černobilu buja sve od životinja do biljajka.

 2. VRSK says:

  Rusi će ga upotrebiti u udaru na strateške grupe nosača aviona, grupe podmornica i u simultanom dejstvu sa kosmičkim snagama Narodne Republike Kine po ciljevima u kosmičkoj zoni tj satelitima neprijatelja. Jednovremeno će preseći optičke kablove u svim morima koji su neophodan vid Nato komunikacije. To će biti udar od prvih 30 min. Dalje ako se ne smire zapadne zemlje idu drugi udari po vojnim i strateškim ciljevima. Pa ako i dalje bude talasanja zapada e onda do pretvaranja svih neprijateljskih zemalja u površinu meseca.

 3. Velika Metla says:

  За почетак ПОТОПИТИ ПИРГАВО ОСТРВО ЗЛА. Тако ће бити решено 90% светских проблема.

 4. Kulak says:

  Sergej Karaganov smatra da treba za prvu ruku nuklearnim udarcem uništiti jednu evropsku članicu NATO-a. Ameri se neće umešati. Znaju da bi ih to odvelo u propast. Svi iz iskustva znamo i dokazano je kakvi su licemeri. Dakle, Ameri će čuvati svoju kožu.

  • Cp6a says:

   Карганов је на овом порталу то прочитао од мене :))) Руси треба да престану да играју каубојски покер, где су каубоји добри блефери и да пређе на руски рулет, где су Руси луциднији. Америка да нападне Русију, добра шала.

   • Velika Metla says:

    Срба, баш тако. НИКАДА они нису напали иоле озбиљнију војну силу. 19 тих хијена западних је оставило на маленој Србији 78 дана, а ни да помислим не могу колико би их коштала конфронтација са Русијом, и на крају би опет изгубили.

 5. Риста Бре says:

  Неће бити атомског рата. А да би га избегли, Американци не нападају Русију директно, него преко Украјине а можда и Пољске и Румуније, ако ова два народа дозволе тако нешто. У том случају, Русија ће имати више жртава али ће уништити и Пољску и Румунску мафију. Атомски рат може да се догоди, дакле, нека евентуалност, само ако Америка крене директно на Русију. А Америка НЕЋЕ кренути директно на Русију. Према томе, спавајте мирно што се атомског рата тиче, али не спавајте мирно због индиректних напада Америке на Русију, јер Америка зна да тако неће изазвати атомски одговор Русије. Ни те војске, ако се тако нешто догоди, уопште неће напасти Русију, него ће се клати у Украјини, стим што ће Руси, највероватније, да им растурају државе као и Украјину. Ипак мислим да ће их Руси побити у Украјини и у том случају можемо очекивати мировне преговоре Америке и Русије. Имајте мало више вере у Русе и надајте се да ће Русија успети конвеционално да их помлати у Украјини. Чак и ако се Румунија и Пољска укључе директно у рат, они ће све урадити да то буде у Украјини и да избегну калибре, кинжале и остале руске ракете по својим градовима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u