АМЕРИКА МОРА ДА РАЗМИШЉА О ОДБРАНИ: Руске ракете стижу за само 15 минута

АМЕРИКА МОРА ДА РАЗМИШЉА О ОДБРАНИ: Руске ракете стижу за само 15 минута

23 октобра 2021

Бивши обавештајни официр Израела и бивши шеф службе Натив, политички и војни стручњак Јаков Кедми, изјавио је да је једна реч руског председника Владимира Путина довољна да драматично повећа јаз између Русије и Сједињених Држава у развоју и стварању најновијег напредног оружја.

Стручњак је прокоментарисао недавно саопштење Пентагона о успешним тестовима америчке хиперсоничне ракете.Он је нагласио да су Сједињене Државе тек на почетку дугог путовања. Апсолутно је немогуће говорити о било каквим карактеристикама ове ракете, јер у ствари још не постоји.

Испоставило се, према мишљењу стручњака, да су све изјаве Вашингтона о затварању јаза са Русијом неосноване и немају реалну основу.

Кедми је подсетио Американце да, за разлику од њих, Русија нема једну, већ три врсте хиперсоничних пројектила, различитих карактеристика.

Они су већ у служби, а њихови параметри и карактеристике перформанси су много већи од оних још увек непроверених америчких. Да подсетимо, руским ракетама је потребно само 15 минута да долете до Сједињених Држава.

Али, главна ствар, према речима Кедмија, није чак ни то, већ чињеница да, истовремено са овим оружјем, Русија развија савремене системе за пресретање таквих пројектила.

Јаков Кедми је приметио да, заправо, Сједињене Државе не би требало толико да размишљају о својој ракети колико о својој заштити од руских ракетних система.

Према речима политиколога, само председник Русије може знати за стварни јаз између Русије и Сједињених Држава у области хиперсоничних технологија.

Он верује да ће само једна нова изјава руског лидера о наредном развоју догађаја бити довољна да Сједињене Државе гурне још више уназад.

Према речима израелског стручњака, у овом тренутку нема разлога да се верује да САД сустижу било кога.

Кедми сматра да, упркос свим уверавањима и победоносним извештајима Пентагона, стварни јаз између земаља само расте, а то повећање не иде у прилог Сједињеним Државама.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 коментара

  1. Риста says:

    Ебига,неко воли само једну страну истине. Јесте, стижу за 15 минута кад се лансирају. А ако Американци ручно баце камен из Пољске, Украјине, Румуније, Бугарске, Јужне Кореје, Јапана и Србије, тај камен стиже до Москве за неколико секунди. Ако наговоре 10% Украјинаца што није невероватно, да баци сваки по пар камења, оде Москва. А могу мало да напујдају и Турску, Израел...Све то ту, ко на аут линији игралишта. Не верујем да ће Русија имати шансе да ратује са Америком. Нападаће је бесни керови које Америчка побеснела лисица изгризла од љубави и сада су заражени. Лисица се није настанила у тим државама и Руси неће имати разлог да бомбардују Америку. Ништа, онда ће почисте нас побеснеле али опет неће решити ништа. По свим чињеницама, Америка је спремила рат Русије и околних народа а можда ће гурнути и Немачку да нападне, Турску и остале акрепе. То је данас највећи проблем Русије, јер Русија неће бомбардовати Кину ако је нападну из Украјине, Пољске и Румуније. Тако неће нападати ни Америку, јер Америка нема намеру да отворено нападне Русију. То је кукавичје јаје и ја нисам сигуран да ће Русија на те нападе раговати као на напад Америке, иако ће теоретски оптуживати Америку. Америка ради на томе да исцрпљује Русију са овим ситним, полулудим народима око Русије. Већ неколико година је јасно да ће Америка гурнути у напад најзадртије мале народе тамо неке Литваније, Естоније, Румуније, мало и Пољаке, Србе, Хрвате...То је за Русију још једна нерешива енигма. Чак и ако уништи нас овако губаве, биће дезоријентисана и оштећена. А Амерички ратни бродови испред Крима ће носити заставу Црвеног Крста и неће испалити ни један метак на Русију а неће ни Русија на њих. То је сценарио који је испред Русије и то се спрема већ више од 10 година. Америка само пишки на Руске границе, али нема намеру да улази у Русију. Има она луде бандеровце и остале акрепе за које Русија неће употребити оружје судњег дана. Тако нешто може да траје цео овај век што ће Русију све више исцрпљивати и то је већ очигледно. Не знам како и зашто је дозвољено овако подмукло опкољавање на самим границама, али Русија је готово херметички изолована и не сме да прелети ни једну суседну државу у Европи. Можда бих био мало чак и оптимиста да Русија изјави - Ако нас нападну бесни амерички керови лансираћемо напад на Америку...е, то би већ било нешто значајно. Овако - НИШТА! Биће нападана непрекидно са малим дивљацима који су потрошни материјал.

  2. Bilo jednom u Ameriki says:

    Cirkončići moji mali, možda bi mogao i Kim Džong malo da pogura da idu brže do amerike, eh što bi on voleo da vlada amerikom i da pobije sve njihove ratne zločince koji su uništili jedan narod i podelili koreju. Narod i narodi svakako i nisu krivi i ne treba da stradaju zbog osvajačkih politika, međutim i sam taj toliki narod će doći na red kod Billyja Gubavog da on to pokolje sebi za ručak.

  3. Beli Orao says:

    Нема више успјешне пропаганде са запада а тако о од амера ! Могу да се напињу из петиних жила али не вриједи кад им мозак не ради како треба , разлог : претјерана гојазност ту се мисли само на гузицу а наука и новације нема нигдје !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u