АМЕРИКА МОЖЕ ДА РАСПУСТИ НАТО? После Путинових речи све се мења

AMERIKA MOŽE DA RASPUSTI NATO? Posle Putinovih reči sve se menja

28 marta 2021

SAD mogu da raspuste NATO zbog izjave predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina. Ovo mišljenje izrazio je izraelski vojni stručnjak Jakov Kedmi.

Kedmi je primetio da je nova strategija ruske nacionalne odbrane, koju je najavio predsednik Vladimir Putin, zbunila američko rukovodstvo.

On je sugerisao da bi SAD mogle ozbiljno da razmisle o raspuštanju Severnoatlantske alijanse, jer će nova strategija ruske nacionalne odbrane u potpunosti neutralisati postojanje organizacije. Rusija je dobila oružje koje se može koristiti za precizne udare ne samo na strateški važne američke ciljeve, već i na komandne centre smeštene u evropskim zemljama.

Shodno tome, potreba da NATO postoji potpuno nestaje: organizacija nije u stanju da se nosi sa zadacima za koje je stvorena.

Kedmi je dodao da SAD izbegavaju direktnu vojnu interakciju sa Ruskom Federacijom, jer objektivno procenjuju svoje moguće gubitke u ovoj konfrontaciji.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. petrovgrad says:

  Pod hitno raspustiti, a potom te ratne zločince na sud. Ta organizacija je po formi i organizaciji zločinačka. Za njih je Hag.

  • persida says:

   Pa, Hag je isto njihova ustanova. Zar je moguce da Srbi nista ne shvataju?

 2. I Love persida says:

  Putko druže, ne da odaješ o ruskom oružju, znaju oni da ti to možeš, a ne bi bila loša ni ruska baza na Kubi i u Venecueli, Siriji, Srbiji i koje kude. Za sada bi mogao da neutrališeš gomilanje NATO-a na pograničnim delovima Rusije, Amerika misli da se razmesti svuda po svetu da čovek gde god da opali pogodi baš ameriku i bajdena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *