АМЕРИКА МОЖЕ ДА РАСПУСТИ НАТО? После Путинових речи све се мења

АМЕРИКА МОЖЕ ДА РАСПУСТИ НАТО? После Путинових речи све се мења

28 марта 2021

САД могу да распусте НАТО због изјаве председника Руске Федерације Владимира Путина. Ово мишљење изразио је израелски војни стручњак Јаков Кедми.

Кедми је приметио да је нова стратегија руске националне одбране, коју је најавио председник Владимир Путин, збунила америчко руководство.

Он је сугерисао да би САД могле озбиљно да размисле о распуштању Северноатлантске алијансе, јер ће нова стратегија руске националне одбране у потпуности неутралисати постојање организације. Русија је добила оружје које се може користити за прецизне ударе не само на стратешки важне америчке циљеве, већ и на командне центре смештене у европским земљама.

Сходно томе, потреба да НАТО постоји потпуно нестаје: организација није у стању да се носи са задацима за које је створена.

Кедми је додао да САД избегавају директну војну интеракцију са Руском Федерацијом, јер објективно процењују своје могуће губитке у овој конфронтацији.

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

 1. petrovgrad says:

  Pod hitno raspustiti, a potom te ratne zločince na sud. Ta organizacija je po formi i organizaciji zločinačka. Za njih je Hag.

  • persida says:

   Pa, Hag je isto njihova ustanova. Zar je moguce da Srbi nista ne shvataju?

 2. I Love persida says:

  Putko druže, ne da odaješ o ruskom oružju, znaju oni da ti to možeš, a ne bi bila loša ni ruska baza na Kubi i u Venecueli, Siriji, Srbiji i koje kude. Za sada bi mogao da neutrališeš gomilanje NATO-a na pograničnim delovima Rusije, Amerika misli da se razmesti svuda po svetu da čovek gde god da opali pogodi baš ameriku i bajdena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u