АМЕРИКА НАСТАВЉА ДА ФИНАНСИЈСКИ ПУМПА ЛАЖНУ ДРЖАВУ: Безбедносне снаге тзв. Косова добиле нову донацију

AMERIKA NASTAVLJA DA FINANSIJSKI PUMPA LAŽNU DRŽAVU: Bezbednosne snage tzv. Kosova dobile novu donaciju

17 septembra 2021

Ambasada SAD u Prištini uručila je danas kosovskoj policiji donaciju u vidu istražne opreme, vrednu više od 400.000 dolara.

– Ova oprema će pomoći našim partnerima u sprovođenju zakona u odbrani Kosova odvraćanjem od terorizma, sajber kriminala i drugih pretnji – navodi se u objavi Ambasade na Tviteru, uz koju su objavljene i fotografije donirane opreme.

KOMENTARI3 komentara

  1. Srbija cveta says:

    Eto šta rade, zato nama dijalog sa njima ide preko puške i metka. Lepo su to oni obavili a nas okrivljuju za taj genocid što nas ipak još uvek ima tu i tamo.

  2. Si Ju Leter Aligeder says:

    Zašto ameri da ratuju sa Srbijom na balkanu kada za to imaju šiptare kao voluntere, samo im bacite kosku i pušku. Zato svi Srbi treba da prime Rusko državljanstvo i postanemo još jedna Rusija u dijaspori, onda će dušmani da napune gaće.

  3. Gagi says:

    Hoce li ta oprema pomoci u kradjama Srpskih suma, da vide gde je nasa policija. KO to normalan danas u svetu jos veruje amerima, to mogu samo neradnicki olosi koji ocekuju da zive besplatno. Malo li smo mi izdrzavali siptare u istoriji, nece oni izvor da odrzavaju da voda bude "bistra", cim se zamuti oni traze drugi izvor. U psihologiji je poznata cinjenica da se ljudi sasvim suprotno ponasaju od onoga sto je stvarno u njima. Na taj nacin "brane" i kriju pravu sustinu, zbog toga oni imaju "rec" za koju smo videli da je obicna prevara. Isto kao Sicilijanska "Omerta" a ubijali su se medjusobno strasno . Ista je to sorta, i ovi stigose sa Sicilije sa Djordjem Manijakom. Na njihovu tesku zalost, jos nisu shvatili da narod i narodi opstaju "samo" ako imaju pravu duhovnu sustinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *