АМЕРИКА НЕ ОДУСТАЈЕ ОД СУЛУДИХ ПРЕТЊИ: Захтевају САНKЦИЈЕ ЗА ПУТИНА, а Москва им једном реченицом СРУШИЛА ЗАМИСАО!

AMERIKA NE ODUSTAJE OD SULUDIH PRETNJI: Zahtevaju SANKCIJE ZA PUTINA, a Moskva im jednom rečenicom SRUŠILA ZAMISAO!

25 februara 2020

Iz SAD stalno stižu optužbe da se Moskva mešala u izborni proces 2016. godine. Međutim, ona je saopštila da je spremna da pruži dokaze da su ove optužbe neosnovane.

Uticajni američki senatori iz Demokratske partije zatražili su od državnog sekretara SAD Majka Pompea i ministra finansija Stivena Mnučina da uvedu sankcije Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu zbog, navodnog „mešanja u američke izbore“.Pismo su potpisali lider demokratske manjine u Senatu Čak Šumer, iz države Njujork, demokrata iz Komiteta za inostrane poslove Robert Menends, iz države Nju Džersi i senator Šerod Braun (Ohajo).

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov smatra da će se, kako se budu približavali predsednički izbori u SAD u novembru ove godine, pojavljivati paranoična saopštenja o pokušajima Rusije da se meša u izborni proces. On je naglasio da su ove tvrdnje neistinite.

Iz SAD stalno stižu optužbe da se Moskva mešala u izborni proces 2016. godine. Međutim, ona je saopštila da je spremna da pruži dokaze da su ove optužbe neosnovane.

KOMENTARI8 komentara

 1. M says:

  Moskva može ovu USA zamisao srušiti samo jednom rečenicom,samo u slučaju da Putin i ostali tajkuni,nemaju svoje hrpe novca u stranim bankama!Tad USA-Zapadu mogu na ovo reći što hoće,npr...."hebite se"!A inače...

  • Miraš says:

   Važno je da optužuješ kao stara zlobna Španska inkvizicija, i još bolje od nje. Putin drži novac u državnoj banci u Rusiji, a ako on to hoće može da drži nešto novca i u slamarici, onako za svaki slučaj. Gubiš se na sporednim kolosecima, a nisi sposoban da vidiš suštinu. Glavna opasnost za Rusiju su ekonomske sankcije koje se stalno uvećavaju po diktatu Amerike i koje bi Rusiju uvele u što veću ekonomsku izolaciju. Oni priželjkuju proizvodno, naučno i tehnološko zaostajanje Rusije, njeno ekonomsko slabljenje, i obojenu revoluciju u Rusiji. Sjedinjene Države konstantno na tome rade, a znamo to iz čestih vesti tipa: sankcije Rusiji, sankcije Rusiji, sankcije Rusiji, nove sankcije Rusiji... Čak i ovo veliko vojno gomilanje snaga na zapadnim granicama Rusije ima i ekonomsku poleđinu, jer Rusiji i po vojnim pitanjima na razne načine nastoje da nametnu trku koja ako ništa drugo kao minimum i sasvim sigurno iscrpljivaće Rusiju ekonomski.

  • politikant says:

   Putin je ozbiljan drzavnik, o cemu vi govorite?? Dosta s stim CIA psiholosko-propagandnim ratom koji ima za cilj rusenje ruskog patriotskog drzavnog vrha!

  • namćor says:

   Pa fora i jeste u tome što "Putin i ostali tajkuni" NEMAJU račune na Zapadu. Naravno da ima oligarha koji su ignorisali Putinovu opomenu da povuku novac, nazad u Rusiju. Oni koji su poslušali, sada mogu Amerima da pokazuju ogroman srednji prst. E, oni koji nisu...ebiga...(Velika većina, sa Abramovićem na čelu, su poslušali....).

 2. Milan says:

  Trenutno Tramp vodi u ekonomskom ratu protiv Rusije i to po pitanju izvoza ruskog gasa u Evropu. Još uvek nije izvesno kako i kad će biti završen Severni tok 2. Američke pretnje sankcijama evropskim kompanijama koje učestvuju u tom projektu pomogle su da stane taj veliki projekat i to u završnoj fazi. Naravno bitno je da je sve to na štetu Rusije. Putin se usudio da proda S-400 Turskoj čalnici Nato-a. Da li ga je Tramp zbog toga kaznio? Tramp bi i bez toga sproveo sankcije, jer rat na Bliskom istoku Amerikenjci su poveli uostalom i zbog puteva gasovoda ka Evropi. Da je uspeo katarski gasovod oni bi sa prodajom katarskog gasa gušili prodaju ruskog gasa u Evropi. A kako to nije uspelo onda gubitnički smišljaju svakakve sankcije i to baš bez osnova, a samo da naškode Rusiji.

  • doktrina soka says:

   Oni Rusiji mogu samo da popuse,ako im ona da,Rusija ima energente koje EU nema,a cena,jednom rece Putin,cena nafte kod nas moze da se prodaje i za 1$,nama se isplati,haha ali drugima?Rusija ima sve,sama sebi je dostatna.I sta ce onda sankcije,koga uceniti,sacekajte novembar,ima SADe da se lepo dogovore sa Rusijom i Kinom. Najveca i najbogatija drzava na svetu,zapadne hegemone ubi zavist. I da znate nafta je obnovljiv energent,jos je to Staljin znao.

 3. Predrag says:

  Glupo je da se ruska administracija njima pravda i nudi dokaze. Oni se svakom mešaju u izbore. A rusi bi trebalo upravo nekom od tih demokratskih kandidata da uplate donaciju preko nekih kanala i da im tako zagorčaju i život i kampanju.

  • Predrag says:

   ameri su bre alavi na pare i tako bi dobro naseli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *