АМЕРИКА НЕ ЖЕЛИ ДА ОВАЈ ВИДЕО УГЛЕДА СВЕТЛОСТ ДАНА: Драматичан снимак америчких специјалаца како упадају у замку (ВИДЕО)

AMERIKA NE ŽELI DA OVAJ VIDEO UGLEDA SVETLOST DANA: Dramatičan snimak američkih specijalaca kako upadaju u zamku (VIDEO)

19 maja 2018

Pentagon je objavio nove snimke sa drona koji pokazuju kako su američki vojnici uhvaćeni u zamku u Nigeru. Pojedinim vojnicima to je poslednji obračun.

Amerikanci su uhvaćeni u vatri između francuskih vazdušnih napada na islamiste, kao i „prijateljske vatre“ spasilaca iz Nigera.

Snimak je nastao 4. oktobra 2017. godine, u blizini sela Tongo Tongo, nedaleko od granice Nigera i Malija u podsaharskoj Africi.

Ukupno 46 američkih i vojnika iz Nigera vraćalo se iz neuspešnog „lova“ na jednog komandanta DAEŠ-a, kada su uleteli u zamku koju im je spremilo više od 100 terorista. Tada su ubijena četvorica pripadnika vojske Nigera, kao i četvorica američkih specijalaca.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  "Rambo"ih je napravio totalnim idiJotima! Oni misle da je ratovanje ono šta im je "Holivud"ređirao i pokazivao???!! Budale! Polusvet!

 2. stojan says:

  Ne shvatas. U to vrijeme kad se ovo desavalo, bila je ona frka sa Crnom Gorom. Kad je poslata depesa da se posalje Rambo, ona zavrsi na stolu generala koji je tada bio u posjeti Crnoj Gori. I poce ovaj da vice Rambo, Rambo, a ovi Crnogorci okolo pomislise da hoce Ramba Amadeusa pa mu rekose sad ce Rambo, samo sto nije. Cim se Rambo pojavio, Ameri ga strpase u avion i pravac Niger. Ovaj mislio da ide da pjeva i kad je sletio, poce da se dere Dzemo voli dzem, Dzemo, Dzemo voli dzem. Od te dernjave svi se uplasise i pocese da pucaju, i tako stradase Ameri zbog Dzeminog dzema

  • hristina says:

   stojan/ 😂😂😂...👏👏👏...

 3. goran says:

  Afrika je paprika, za Amere lekcija. Nerka je vecno ziv Fela Kuti.

 4. Bole says:

  Ako Amerika ne zeli da ovaj video ugleda svetlost dana zašto ga je onda Pentagon objavio?

 5. Za Srbiju says:

  Ukucajte na jutjubu: Zabrana mirnog roditeljskog protesta od strane MUP-a Protest će da se ODRŽI u 15:30 ispred zgrade vlade, sa svim udruženjima roditelja, sa vojnim sindikatom, sa pokretom "Ne damo Kosovo" sa Litijom, sa gostima iz inostranstva, javnim ličnostima i svim rodoljubima, koji brane svoje potomstvo, narod i Otadžbinu. Dođite, jer ko ne došao ...

 6. Popara Dorcol says:

  Ne objaviti dogadjaj, koji im nije popularan, nista nije novo, U sportu ukoliko ameri ne pobede, to se absolutno ne prenosi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *