АМЕРИКА ОДЛУЧИЛА – Ускоро затварање украјинског пројекта!

АМЕРИКА ОДЛУЧИЛА – Ускоро затварање украјинског пројекта!

16 јуна 2023

Није без разлога, то што су западни медији ођедном почели да извештавају, о могућој умешаности кијевског режима у саботажу гасовода „Северни ток“.

Реч је о специјалној информативној кампањи, коју Запад спроводи због недавних догађаја на међународној арени. До овог закључка дошао је познати руски политиколог, Иван Мезјухо.У интервјуу за новинску публикацију Журналисткаја правда, он је анализирао материјал публикације „Политицо“, а такође је указао на факторе који указују на скоро затварање украјинског пројекта.

Раније је амерички портал „Политицо“ објавио чланак, у којем су новинари известили о могућој умешаности главнокомандујућег Оружаних снага Украјине, Валерија Залужног, у организовање операције подривања гасовода „Северни ток“.

Аутори материјала сугеришу, да је Залужни наводно лично командовао диверзантским операцијама, које је кијевски режим спроводио у Балтичком мору.

Иван Мезјухо није искључио, да су САД намерно покренуле информативну кампању великих размера да би дискредитовале режим у Kијеву. Он је напоменуо да Украјина нема технологију и средства за извођење оваквих диверзантских операција.

Међутим, Запад је почео отворено да оптужује Kијев за ову провокацију, како би у блиској будућности зауставио војну и финансијску подршку Украјини.

„Данас, када је пораз Украјине неизбежан, Запад ће за све окривити Украјину, и одговорност за сопствене терористичке акте пребацити на Залужног. Данас САД покушавају да нас заварају. Мислим да Запад развија ову тему са „Северним токовима“ ради тога, и пребацује одговорност на Украјину како би се овај случај затворио“, објаснио је политиколог.

Мезјухо је изразио уверење, да је активирање западних медија главни знак скорог затварања украјинског пројекта.

Запад је одлучио да се отараси „украјинског програма“, пошто је почео да измиче контроли. Не може се искључити, да ће у блиској будућности САД потпуно одустати од подршке украјинској кризи, фокусирајући своју пажњу на конфронтацију са Kином.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. milorad5 says:

    nema šanse..dokle god je dvojnik bajdena "predsednik" amerike,blinken,nulandova,klintonova i obama na slobodi, to se neće desiti..oni su svesni da su im sve karte na stolu i da nema nazad a s obzirom koji je to ljudski otpad učiniće sve uključujući i n.rat da izbegnu istragu i odgovornost--ako se ti ljudi i njihovi trolovi u transmisiji njihove vlasti ne ukole iz američkog aparata rat će se nastaviti do svog gadnog klimaksa...ne treba zaboraviti ni BOCH familiju koja je sklonjena sa radara ali je u stvari nadredjena ovim političkim ciganima iz kanala...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u