АМЕРИКА ОПЕТ БОМБАРДУЈЕ ЛИБИЈУ

AMERIKA OPET BOMBARDUJE LIBIJU

27 septembra 2019

Amerika je tri puta za osam dana izvela vazdušne napade u Libiji po pozicijama terorostičke organizacije DAEŠ, piše magazin „Hil“.

„Rezultat trećeg napada na jugozapad zemlje je 17 poginulih militanata“, saopštila je Afrička komanda Oružanih snaga SAD.Američka avijacija je 24. septembra izvela napad u blizini grada Marzuka. Tom prilikom poginulo je 11 terorista, saopštili su u Afričkoj komandi. Prvi napad iz ove serije je bio izveden 19. septembra, takođe u blizini Marzuka. Prema informacijama SAD, tada je poginulo 8 terorista.

„Kampanja koja se izvodi protiv DAEŠ-a u Libiji pokazuje da Afrička komanda Oružanih snaga SAD stalno izvodi napade po terorističkim mrežama koje pokušavaju da nanesu štetu civilima“, izjavila je Hejdi Berg, direktorka uprave za obaveštajne poslove Afričke komande admiral.

Amerika više od godinu dana nije izvodila vazdušne napade u Libiji, podseća magazin.

KOMENTARI8 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Sace Putko da i' odbrani.

 2. Gardista says:

  Neka nanadaju, stizu s300 za nikad vece parke.

 3. A akoM says:

  Pa zar nisu u Libiji Ruski specijalci?!?Znači,nešto je gotovo kad ujka Sam to kaže!?!

  • persida says:

   Pisala sam da Rusi i Ameri zajedno rade na svemu, a najvise na ostvarenju cionistickih planova. Obe drzave su trule do balcaka, prvo ce se raspasti Amerika na manje delove, a potom i Rusija. Izrael je car.

   • Slobodanka says:

    Baš lupaš! Pa kako može da se raspadne Amerika kad se tu vrši prikupljanje poreza za finansiranje cionističkog projekta? A usput se regrutuje živo meso za odbranu istog! Uključi malo matematički koprocesor!

    • persida says:

     Opet si propustila da kazes da sam vec objasnila da je glavni zastitnik Izraela Rusija, a ne Amerika. Teksas, Njujork, Kaliforija i mormonska Juta bice prakticno odvojene drzave. Vezivace ih ista valuta. Amerika u danasnjem obliku nestaje. Dakle, vazan je dolar, a drugo je od manjeg znacaja. Cionistima nije potrebna pomoc za finansiranje njihovog pokreta sve dok sami stancuju pare, prouci ko stancuje pare u Federalnim rezervama. I cija je to banka, americka nikad nije bila niti ce biti. Citas li ista osim novina. Hajde, za pocetak, prouci radove Eustace Mullinsa tek da bi shvatila koliko se pecas na ono nebitno.

    • persida says:

     Citaj malo www.veteranstoday.com da bi shvatila zasto Amerikanci vise nece da ginu za Izrael.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *