АМЕРИКА ПЛАНИРА ДА ЗАУЗМЕ КРИМ!

AMERIKA PLANIRA DA ZAUZME KRIM!

25 aprila 2023

Bivši komandant NATO snaga u Evropi, Ben Hodžis, izjavio je u intervjuu za Newsweek da je Krim važan Ukrajini i Zapadu za kontrolu plovidbe u Crnom moru.

Prema njegovim rečima, zbog poluostrva Rusija vlada svim severnim obalama Crnog mora, stoga je Vašingtonu i Briselu neophodno da zauzmu taj region i naoružaju Ukrajinske oružane snage.„Ovo je važno ne samo zato što želimo da Ukrajina ima ekonomiju. Ovo je važno i za Evropsku uniju. Ako se okrenete od Krima i pogledate na Crno more, postaje vam bolno očigledno da Rusija može blokirati bilo koji tip brodova koji ulaze i izlaze iz ukrajinskih luka“, rekao je Hodžis.

Najave Kijeva o osvajanju Krima i Donbasa u Rusiji su nazvane samoubilačkim, s obzirom da se ne može odvojiti deo teritorije od moćne nuklearne sile.

Kao što je naglasio zamenik stalnog predsednika Saveta bezbednosti, Dmitrij Medvedev, udarci na Krim će biti praćeni osvetničkim udarcima iz svih raspoloživih oružja.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ovaj hodža je izjavio još prošlog proleća da "ukro nacisti" zauzimaju Krim do kraja prošlog leta. Kad se hodža probudi znaće kako stvari stoje.

 2. Srbski Vitez says:

  Ova kretenoidna budaletina je izgleda stvarno na nekim žešćim halucinantnim drogama!? Oni, smrdljivci, će "osloboditi" Krim jer im je jako važan...Ajde!!!? - što bi rekao Bili piton, važan im je...a to što je to teritorija RUSKE FEDERACIJE i što je to teritorija najjače nuklearne sile...to, nema veze...!!?? Neverovatna drskost i razbojnički bezobrazluk! Ali ujedno je i prilično smešno... To je kao kada bi neki žgoljavi degenerik rekao "idem ja sad da Tajsonu uzmem 100 dolara iz džepa i mobilni telefon jer mi treba"!?? Hmm, nije teško zaključiti šta bi se u tom slučaju desilo sa degeneričnim žgoljavcem! Analogija je savršeno jasna...

 3. persida says:

  Moja baba planira da postane decko.

 4. Branicevac says:

  Hodzis lupeta gluposti!Pa malena Crna Gora mu se suprostavvila svojim litijama kada je izjavio da ce ograniciti uticar Srpske pravoslavne crkve!

 5. Kulak says:

  Da. Kao što Rusija planira da uskoro preuzme Floridu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *