АМЕРИКА ПОПУТ „БОСАНСКОГ ЛОНЦА“: Народ пали америчке заставе! (ВИДЕО)

AMERIKA POPUT „BOSANSKOG LONCA“: Narod pali američke zastave! (VIDEO)

6 jula 2020

Grupa demonstranata „Black Lives Matter“ u Vašingtonu, obeležila je 4. juli kidanjem američke zastave pre nego što su je zapalili, tvrdeći da američki državni simbol predstavlja “ropstvo, genocid i rat.”

Snimci na kojima se vidi kako se demonstranti rugaju američkoj zastavi počeli su kružiti na mreži u subotu uveče.Jedan od video snimaka, snimljen na trgu ispred Bele kuće, oblasti koja je zvanično nazvana „“Black Lives Matter Plaza“ u znak protesta, prikazuje mladu crnkinju koja iga na američkoj zastavi prostrtoj na zemlju dok druga ženska osoba demonstrant sa megafonom u ruci viče: „J *** 4. juli. J *** američku zastavu. To je ono što mi govorimo.”

Još jedan video snimak prikazuje ženu koja peva, suočenu s muškarcem, koji nosi majicu ukrašenu Isusovim imenom.
“Šta predstavlja američka zastava?” žena pita, nagovarajući ga da odgovori: „Ameriku. Svakog građanina koji živi u Americi. ” Demonstrantkinja sa megafonom nastavlja da tvrdi da je zastava simbol ropstva, govoreći: “Sagrađena je na leđima robova.”

U drugim videozapisima se vide demonstranti kako gaze zastavu i pripremaju se da je zapale.

Demonstranti se raduju oko zastave koju su napokon zapalili, a zatim počinju pevati kako ih navodi jedan od vođa grupe: „Znali smo šta ta zastava predstavlja: jedan, dva, tri, četiri, – ropstvo, genocid i rat, – pet, šest, sedam, osam, – Amerika nikada nije bila sjajna.”

Čin paljenja je označen kao “izazov paljenja zastave”, a navodno je organizovan od strane Revolucionarne komunističke partije ili RevKom.

Dok je zastava gorela uz klicanje okupljenih, neki demonstranti očigledno nisu bili zadovoljni tom idejom. Dok je jedna grupa pokušavala zapaliti brojne američke zastave, suočili su se sa drugim demonstrantima, koji su tvrdili da će takva akcija ići direktno na ruku Trampovoj administraciji.

(Logicno.com)

KOMENTARI6 komentara

 1. Jedan tamo says:

  Ej, degenerici izmanipulisani...

 2. KrompirovaZlatica says:

  A u Beogradu,na brdovitom Balkanu,za paljenje am.zastave i am.ambasade ljudi su suđeni i robijaju.Iako je napolju sparno,kovid hara i vršlja - posle ove vesti dan mi je postao MIO i . . . .

 3. milorad2 says:

  nema šta bajdenov štab je rešio da krene u rasturanje USA,odatle se potpaljuje CRNAČKI rasizam ovoga puta ,i anarhija koja se priželjkuje bi mogla da otvori put vojnoj diktaturi i nasilnom preuzimanju vlasti u USA.Crnce će posle toga isti taj bajden da pobije ko miševe zbog pobune.To je plan i vrlo je očigledan.Bez obzira koliko nama srbima amerika bila klintona i njegove žene ,amerika džo bajdena i CNN nije draga treba imati na umu da je to velika i moćna država još uvek i da je potrebno mnogo više od paljenja zastave da bi se ona srušila i takodje treba imati na umu da samo tramp i njegova pobeda garantuju mogućnost da nam se amerika SKINE SA GRBAČE politički .Ako ova druga stran uspe u nameram sv. rat je neminovan a onda će amerikance moći samo oružje da drži dalje od srbije, mada mislim da će oni biti zaokupljeni drugim stvarima ipak je bolje da ne bude rata a to je moguće samo i jedino ako tramp ostane u beloj kući.Nisam ljubitelj neki preterano trampa ali lik je pokazao da UME da zauzda i udari po dubokoj državi tamo i to bolno ih je udario čim su ovako poludeli da pokušavaju rušenje USA. Mislim da im je to zadnja glupost u nizu gluposti i bezobraznih poteza, dalje se toj grupi takve stvari neće tolerisati ne samo od dobre POLOVINE američkih gradjana nego i od ostatka sveta, vreme pravljenja privatnih kraljevina je prošlo a to su upravo bajden i ekipa radili koristeći američku vojnu i ekonomskiu moć za privatno političko ojačavanje i konačno preuzimanje totalne kontrole nad USA.TO je prepoznato i njima se dobro ne piše, mogu samo da BEŽE ili da probaju nasilno preuzimanje vlasti i izgleda da su krenuli na drugu opciju.Videćemo ali mislim da će ove palikuće da zažale gorko zbog ovoga što sada rade,nije amerika SFRJ mada je upravo ovde izmedju ostalog i proigravan scenario CEPANJA USA.

  • test01 says:

   Ne stoji iza ovoga Bajden koje je posenilio (da ostanem kulturan) - nego duboka drzava i cionisti (bajden i klintonovi su samo njihovi pioni).

 4. Pumpacitor says:

  Da bog da se istrebili medjusobno, a licno navijam za nuggets, da istrebe kaubojske angloshitove, germane i djuvse.

  • Pumpacitor says:

   Niggere

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *